Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najlepší strelec v histórii Anglicka túži po zmene: Jeden z európskych gigantov už na neho pripravil 90 miliónov eur

LONDÝN - Stal sa najlepším strelcom v histórii Anglicka a teraz chce odísť do iného klubu. Európsky gigant už na neho pripravil balík vo výške 90 miliónov eur!
Harry Kane v drese Anglicka.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Kapitán Albionu Harry Kane sa nedávno stal historicky najlepším strelcom anglickej reprezentácie, keď v stretnutí proti Taliansku strelil svoj 54. gól. Prekonal tak legendárneho Waynea Rooneyho.

Manchester United chce Kanea, má pripravených 90 miliónov eur

Podľa britského The Mirror anglický kanonier túži po odchode z Tottenhamu Hotspur. Platnú zmluvu v Londýne má ešte na rok, do leta 2024.

Kane túži po zisku veľkých trofejí a uvedomuje si, že v Tottenhame sa ich dočká len ťažko. Túžba odísť z Tottenhamu sa v ňom ešte viac umocnila po odchode trénera Antonia Conteho.

Prečítajte si aj

Hráči Manchesteru United oslavujú s trofejou po tom, ako vyhrali vo finále anglického Ligového pohára.Druhé ponuky budú na stole čo nevidieť: Zmení najúspešnejší anglický klub majiteľa?

Podľa The Mirror je veľkým obdivovateľom Kanea tréner Erik ten Hag, ktorý už pri príchode do Manchesteru United uviedol jeho meno na zozname vytypovaných posíl.

Red Devils už údajne zmrazili prostriedky vo výške 90 miliónov eur, ktoré plánujú v lete investovať do nákupu hviezdneho anglického útočníka. A keďže už Kane má len rok platnú zmluvu, možno bude táto suma ešte nižšia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Mirror

Diskusia

Podobné články