Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Plat pol milióna eur týždenne: Odolá hviezda Man UTD lákaniu PSG?

MANCHESTER - Silné vábenie z PSG a ponúkaný plat 500 000 eur týždenne! Dokáže hviezda Manchesteru United odolať?
Hráči Manchesteru United.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Anglický útočník Marcus Rashford zažíva fantastickú sezónu, 27 gólmi si vytvoril nové osobné maximum a to má ešte dva mesiace sezóny pred sebou. No jeho rokovania s Manchesterom United o novom kontrakte sa nepohli zásadnejším spôsobom dopredu.

PSG má záujem o Rashforda, lákajú ho na pol milióna eur týždenne

Rashfordovi súčasná zmluva na Old Trafforde vyprší v lete 2024, teda zhruba o rok. Podľa The Athletic sa v rokovaniach o novej zmluve obe strany posunuli len minimálne. Situáciu Rashforda veľmi pozorne sleduje PSG, ktorý má o hviezdneho útočníka záujem.

Prečítajte si aj

Hráči Manchesteru United oslavujú s trofejou po tom, ako vyhrali vo finále anglického Ligového pohára.Druhé ponuky budú na stole čo nevidieť: Zmení najúspešnejší anglický klub majiteľa?

Šéf parížskeho giganta počas majstrovstiev sveta v Katare potvrdil, že predstavitelia PSG už hovorili so zástupcami "naozaj úžasnej" hviezdy United. Podľa informácií v jeden moment Paríž ponúkal Rashfordovi plat vo výške zhruba 500 000 eur na týždeň. Odolá anglický útočník tomuto lákadlu? Rozhýbu sa na Old Trafforde a posunú sa v rokovaniach o novej zmluve?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Athletic

Diskusia

Podobné články