Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Calzona po prvej výhre pri kormidle Slovenska: Taliansky kouč vyzdvihol tri mená

BRATISLAVA - Slovenská futbalová reprezentácia zvíťazila v nedeľňajšom zápase J-skupiny kvalifikácie ME 2024 nad Bosnou a Hercegovinou 2:0. Na bratislavskom NFŠ rozhodli domáci o triumfe už v prvom polčase po góloch Róberta Maka a Lukáša Haraslína.
Zdroj: 44701
Zdieľajte:

Tréner Francesco Calzona sa na šiesty pokus dočkal víťazstva. Jeho tím má po dvoch domácich marcových vystúpeniach na konte štyri body, keď predtým vo štvrtok v Trnave remizoval s Luxemburskom 0:0. Najbližšie dva zápasy kvalifikácie odohrajú Slováci na ihriskách súperov. Najskôr sa v sobotu 17. júna predstavia na Islande a o tri dni neskôr v Lichtenštajnsku.

Prečítajte si aj

Dánsky futbalista Rasmus Höjlund (vľavo) sa teší so spoluhráčmi po strelení gólu.Životný gól a neskutočný obrat: Futbalový trpaslík v boji o ME totálne šokoval niekdajšieho európskeho šampióna!

"Som veľmi spokojný s predvedeným výkonom, hráči chceli odčiniť remízu s Luxemburskom. Robert Mak je výborný hráč aj človek. Mám radosť, že sa mu podarilo streliť gól. Róbert Polievka sa chytil svojej šance a dokázal, že patrí do reprezentácie, obetoval sa pre tím. Dnes výborne pracovala naša defenzíva. Skvele hral aj Denis Vavro, ktorého som nominoval prvýkrát," zhodnotil zápas taliansky kormidelník.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články