Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vyhodil Bayern Nagelsmanna kvôli jeho priateľke?

MNÍCHOV - Vyhadzov kvôli priateľke?
Julian Nagelsmann skončil na lavičke Bayernu.
Zdroj: TASR/AP - Martin Meissner
Zdieľajte:

Tréner Julian Nagelsmann skončil na lavičke Bayernu Mníchov. Veľmi nečakané vzhľadom k tomu, že Bavori vyradili v Lige majstrov PSG a pripravujú sa na štvrťfinálový dvojzápas proti Manchesteru City. Okrem toho v Bundeslige bojujú o titul s Dortmundom. Deväť kôl pred koncom strácajú na Borussiu jeden bod.

Skončil Nagelsmann v Bayerne kvôli priateľke?

Za koncom Nagelsmanna v Mníchove môže stáť jeho priateľka. Vzťah trénera Bayernu s novinárkou z nemeckého Bildu bol tŕňom v oku a veľkým problémom v klube, potvrdil Markus Babbel.

Prečítajte si aj

Julian Nagelsmann skončil na lavičke Bayernu.Bayern nečakane vyhodil Nagelsmanna: Tento muž sa má stať jeho nástupcom!

Nemecká novinárka Lena Wurzenbergerová po tom, ako začala chodiť s Nagelsmannom, prestala pokrývať dianie v Bayerne Mníchov. Teraz skončila v nemeckých novinách úplne. Kvôli jej vzťahu s Nagelsmannom bola narušená dôvera trénera v klube.

Hovoril o tom bývalý reprezentačný obranca Nemecka a Bayernu Markus Babbel pre švajčiarsky Blick: „Viem, že vzťah Nagelsmanna s novinárkou Bildu bol v šatni obrovskou témou. Vôbec to nebolo dobré, že bol s ňou. Jeho priateľka bola pre Bayern veľkým problémom," odhalila klubová legenda Bayernu.

„Chýbala dôvera, pretože niektorí hráči už jednoducho neboli schopní komunikovať otvorene a hovoriť to, čo si skutočne mysleli. Pretože sa obávali, že všetko skončí v novinách," dodal Markus Babbel.

Nagelsmanna na lavičke bavorského veľkoklubu nahradil Nemec Thomas Tuchel.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: blick.ch

Diskusia

Podobné články