Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sebci, neschopní vyhrať, pálil Conte do svojich hráčov! Tí sa búria a chcú jeho okamžitý odchod

LONDÝN - Vzbura v kabíne Tottenhamu! Tréner Conte hráčov označil za sebcov neschopných vyhrávať a tí požadujú jeho okamžitý odchod.
Tréner Antonio Conte.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

V kabíne Tottenhamu Hotspur to poriadne vrie! Viacerí hráči Spurs požadujú okamžitý odchod trénera Antonia Conteho, informuje o tom britský The Guardian.

Kabína Tottenhamu sa po kritike búri proti Contemu

Veľkú rezonanciu vyvolali Conteho tvrdé slová na adresu svojich zverencov, ktoré zazneli na jednej z posledných tlačových konferencií talianskeho trénera. Obvinil hráčov Spurs zo sebectva a povedal, že nie sú schopní vyhrať.

Prečítajte si aj

Argentínsky útočník Lionel Messi v drese PSG.Messiho vypískali fanúšikovia PSG a vedenie klubu zmenilo svoje plány s hviezdnym útočníkom

Táto otvorená kritika nezostala bez odozvy. Podľa The Guardian je šatňa Spurs presvedčená, že Conte odíde z klubu po skončení sezóny, ale niektorí hráči Tottenhamu požadujú, aby odišiel okamžite. Tieto informácie prezradil pre The Guardian jeden z anonymných zdrojov z kabíny Spurs.

Tottenham v tabuľke Premier League síce drží štvrtú pozíciu, poslednú postupovú do Ligy majstrov, ale piate Newcastle United stráca len dva body, pričom odohralo o dva zápasy menej.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Guardian

Diskusia

Podobné články