Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi má tri podmienky zotrvania v PSG

PARÍŽ - Lionel Messi má tri podmienky zotrvania v PSG.
Lionel Messi v drese PSG oslavuje gól.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Argentínsky útočník sa v júni môže stať voľným hráčom, jeho súčasná zmluva s PSG čoskoro vyprší a na novej sa stále nedohodol. Ako informuje španielska Marca, majster sveta z Kataru má tri podmienky zotrvania v Paríži.

Tri podmienky Messiho zotrvania v PSG

Messi si chce pred podpisom novej zmluvy urobiť jasno v novom projekte parížskeho klubu. V prvom rade chce vedieť, či pri kormidle zostane súčasný tréner Christophe Galtier. Potom chce vedieť, ako bude vyzerať letná prestupová politika klubu. V neposlednom rade si chce byť istý tým, či sa jeho nová zmluva zmestí do pravidiel finančnej fair-play.

Prečítajte si aj

Futbalisti PSG ďakujú fanúšikom.PSG rieši problém! Jedna z hviezd si pred kľúčovou odvetou s Bayernom odskočila do nočného klubu

Marca tiež informuje o tom, že Messiho otec Jorge, ktorý je zároveň aj jeho agentom, vycestoval nedávno do Saudskej Arábie. Pravdou ale je, že účelom jeho cesty nebolo rokovanie so žiadnym klubom o synovej budúcnosti.

Po príchode Cristiana Ronalda do saudskoarabského Al-Nassr sa začali objavovať špekulácie o záujme miestnych klubov o Messiho, ale Argentínčan túži pokračovať v Európe. Na stole má aj lukratívnu ponuku z Interu Miami.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články