Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Guardiola sa otvorene pustil do hviezdneho De Bruynea: Prihráva ako nikto iný, ale...

MANCHESTER - Ostrá kritika trénera Pepa Guardiolu na hviezdneho Kevina De Bruynea! Vidí a dáva prihrávky ako nikto iný, ale...
Kevin De Bruyne, Manchester City.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Belgický stredopoliar Kevin De Bruyne stráca svoju stabilnú pozíciu v základnej zostave, v niekoľkých posledných zápasoch chýbal v otváracej jedenástke. Napriek tomu, že štvornásobný víťaz Premier League je najlepší v anglickej súťaži v počte asistencií, ktorých má na konte trinásť.

Guardiola kritizuje De Bruynea

Tréner Manchesteru City Pep Guardiola podrobil De Bruynea otvorenej kritike a požaduje od neho, aby základné a jednoduché veci robil lepšie.

Prečítajte si aj

Futbalisti PSG ďakujú fanúšikom.PSG rieši problém! Jedna z hviezd si pred kľúčovou odvetou s Bayernom odskočila do nočného klubu

„Je to náročná sezóna pre každého z nás, vrátane mňa, kvôli majstrovstvám sveta a mnohým ďalším veciam. Nebudem hovoriť o tom, aký dobrý Kevin je. Čo by som chcel a veľakrát som s ním o tom hovoril, aby sa zameral na jednoduché princípy a robil ich dobre," cituje Guardiolu portál goal.com.

„Má neuveriteľnú schopnosť prihrávať, strieľať góly a vidí prihrávky ako nikto iný. Ale vždy som bol presvedčený, že budú rásť a zlepšovať sa, keď budú robiť jednoduché veci. Ako napríklad nestrácať loptu, správny pohyb, byť aktívny v pohybe. Jednoduché veci: robiť ich znova lepšie a lepšie. Keď sa toto stane, tak zvyšok príde s tým," dodal uznávaný španielsky kouč.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články