Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Plat 6000 eur, ale aj zmluva o smrti. Šokujúce detaily zmlúv Ronalda a jeho zamestnancov

RIJÁD - Na povrch sa dostali bizarné podrobnosti spolupráce Cristiana Ronalda a jeho zamestnancov. Plat 6000 eur, ale aj zmluva o smrti!
Cristiano Ronaldo na tréningu.
Zdroj: TASR/AP - Amr Nabil
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo ponúka svojim zamestnancom kráľovské platové podmienky, ale zároveň musia podpísať tzv. zmluvu o smrti. Odhalil to nemecký denník Der Spiegel.

Zmluva o smrti a 6000 eur mesačne

Podľa tohto zdroja Cristiano Ronaldo, jeho partnerka Georgina Rodriguezová a ich päť detí otvorene hovoria so všetkými zamestnancami o súkromných záležitostiach. Berú ich ako členov rodiny.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo to schytal od fanúšiko Al-Nassr.VIDEO Cristiano Ronaldo zúril: Frustrovaný kapitán si vybil zlosť pri odchode z ihriska!

Poistili sa však a v zmluvách so všetkými zamestnancami Ronalda je špeciálna klauzula. Takzvaná zmluva o smrti, ktorá hovorí o tom, že zamestnanci nemôžu mimo Ronaldovho domu rozprávať žiadne veci zo svojich pracovných dní a Ronaldovho života. A to po dobu 70 rokov po smrti portugalského útočníka.

V prípade porušenia tejto klauzuly je Ronaldo, alebo ktorýkoľvek iný člen jeho rodiny, oprávnený žalovať zamestnanca, ktorý si pustil ústa na špacír.

Napriek tomu sa u Cristiana Ronalda oplatí pracovať. Ponúka skvelé životné aj pracovné podmienky a k tomu luxusný plat 6000 eur pre kuchárov, chyžné či komorníka. Okrem toho im uhrádza všetky osobné výdavky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Der Spiegel

Diskusia

Podobné články