Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Busquets: Nikdy nehráme na remízu

Futbalisti Barcelony nedovolili ísť Realu Madridu do štvorbodového trháku.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Na štadióne Mestalla vo Valencii to v zápase 13. kola španielskej Primera División dlho vyzeralo na bezgólovú remízu. V štvrtej minúte nadstaveného času sa však k odrazenej lopte dostal Sergio Busquets a strelou pod brvno zabezpečil hosťom tri body.

"Nikdy nehráme na remízu a aj vo Valencii sme do posledných sekúnd bojovali o víťazstvo. Napokon sme sa dočkali gólovej odmeny. Po zákroku Alvesa sa lopta odrazila ku mne a do tej strely som dal všetko. Je dôležité, že manko na Real Madrid je stále dvojbodové," citovala agentúra Reuters slová defenzívneho stredopoliara, ktoré odzneli v pozápasovom rozhovore pre španielsku televíziu. Argentínskeho útočníka Lionela Messiho pri oslave gólu zasiahla do hlavy plastiková fľaša. Kanonier Barcy však neutrpel žiadne zranenia a gestom ukázal fanúšikom, že je v poriadku.

Šláger La Ligy zatienila smrť fanúšika La Corune, ktorý utrpel ťažké zranenia hlavy počas bitky chuligánov Atletica Madrid a Deportiva. Štyridsaťtriročného priaznivca galícijského tímu vytiahli z rieky Manzanares a previezli do nemocnice, kde skonal. "Je to nechutné, takéto veci nemajú vo futbale miesto. Pevne verím, že vinníkov tvrdo potrestajú, a že podobná vec sa už nikdy nezopakuje," vyjadril sa na klubovej stránke Atletica na margo incidentu výkonný šéf úradujúceho španielskeho majstra Miguel Angel Gil Marin.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články