Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Benzema reagoval na triumf Messiho v ankete FIFA: Dobrú noc, klamári!

PARÍŽ - Francúzsky futbalový útočník Karim Benzema ironicky reagoval na prvenstvo Argentínčana Lionela Messiho, ktorý dostal v ankete Medzinárodnej futbalovej asociácie (FIFA) ocenenie Hráč roka.
Vľavo argentínsky futbalista Lionel Messi si preberá cenu Hráč roka 2022 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA.
Vľavo argentínsky futbalista Lionel Messi si preberá cenu Hráč roka 2022 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA. Zdroj: TASR/AP - Michel Euler
Zdieľajte:

Benzema zverejnil na sociálnej sieti Instagram krátko po vyhlásení výsledkov video, na ktorom neznámy muž hovorí: "Dobrú noc, klamári. Klamete." Víťaz Zlatej lopty za sezónu 2021/22 tým dal najavo, že nesúhlasí s výsledkami ankety FIFA, ktorá zvolila Messiho za najlepšieho futbalistu na svete v roku 2022.

Šancu na triumf v hlasovaní mal aj Benzema, ktorý strelil v minulom roku 44 gólov v 46 zápasoch. V úspešnej sezóne dosiahol s Realom Madrid triumf v Lige majstrov aj v španielskej lige. V auguste dostal cenu UEFA pre najlepšieho futbalistu sezóny a v ankete FIFA skončil za Messim na 2. mieste. Tretí bol Kylian Mbappé, Messiho spoluhráč z Paríža Saint-Germain.

Prečítajte si aj

Lionel Messi a jeho manželka Antonela pózujú počas príchodu na galavečer The Best.VIDEO Ďalšia trofej pre argentínskeho fenoména: Lionel Messi Hráčom roka 2022

V prospech argentínskeho útočníka zavážil najmä triumf na decembrových MS v Katare, kde bol kľúčový hráč svojho tímu a dostal aj cenu pre najužitočnejšieho hráča turnaja.

Lionel Messi pózuje s trofejou Hráč roka 2022 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).
Zdroj: TASR/AP - Michel Euler

Argentína zdolala vo finále Francúzov 4:2 v rozstrele z 11 metrov po remíze 3:3 v riadnom hracom čase a predĺžení. Benzema chýbal vicemajstrom pre zranenie a po MS oznámil koniec reprezentačnej kariéry.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články