Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Zdrvený Potter na tlačovke po ďalšej prehre: Neurobil som dosť, aby mi ľudia verili

LONDÝN - Graham Potter je výsledkovo takmer najhorším trénerom Chelsea za posledných 30 rokov. Horší bol už len Glen Hoddle v sezóne 1995/96. V ďalšom dôležitom súboji prehrali hráči The Blues s Tottenhamom a opäť nedali ani gól. Potter je teraz pod obrovským tlakom, ktorý dlhodobo znášať nemôže.
Tréner Chelsea Londýn Graham Potter.
Zdroj: TASR/AP - Alastair Grant
Zdieľajte:

Vo Švédsku, kde priviedol Östersunds zo štvrtej ligy až do európskeho pohára, dokázal zázraky a jeho práca v Brightone bola obdivovaná. Lenže práca založená na koncepcii, výber hráčov na základe kompatibility s herným štýlom, a to, čo má teraz v Chelsea, sú dva rôzne vesmíry. Todd Boehly utratil šialené peniaze za nové posily, ale hovorí sa, že len málo z nich si vyžiadal Potter. V Chelsea sa s jeho zázemím očakáva okamžitý úspech a výsledky, ktoré však neprichádzajú. Z jeho pozápasových rozhovorov je cítiť klesajúce sebavedomie a skrátka to, že Chelsea je pre neho príliš veľké sústo.

„Pre tento klub to nie je dostatočné a beriem zodpovednosť na seba. Nie je to dobré pre Chelsea, chápem ten pocit. Hráči do toho dali všetko, bolí ich to. Hovorili sme o dokumente All or Nothing, kde bol Mikel Arteta veľmi blízko k vyhadzovu a ľudia ho nechceli. Katastrofa. A vidíme, ako sa veci majú. Rovnako Klopp v Liverpoole. Nemajú dobré výsledky a zrazu ho fanúšikovia vyháňajú. Taký je futbal. Ale ja som pre tento klub neurobil dosť, aby mi ľudia verili," povedal po prehre Graham Potter.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články