Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo láka hviezdu PSG a bývalého spoluhráča na prestup do Al-Nassr

RIJÁD - Cristiano Ronaldo volá k sebe do Al-Nassr hviezdu PSG a bývalého spoluhráča.
Cristiano Ronaldo to schytal od fanúšiko Al-Nassr.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo sa chce v Saudskej Arábii stretnúť znova s jedným z bývalých hviezdnych spoluhráčov z Realu Madrid.

Ronaldo chce do Al-Nassr Sergia Ramosa

Hviezdny portugalský útočník robí všetko pre to, aby stúpla kvalita a konkurencieschopnosť tímu Al-Nassr, v ktorom pôsobí. Preto požaduje od vedenia nové posily a zdá sa, že vedenie tímu je Ronaldovi úplne lojálne a splní mu požiadavky, aj keď to nebude lacné.

Ronaldo chce priviesť do Al-Nassr španielskeho obrancu Sergia Ramosa, bývalého spoluhráča z Realu Madrid. Vedenie klubu už kontaktovalo agenta hviezdy PSG so snahou zistiť jeho záujem ohľadom pôsobenia v Al-Nassr v budúcnosti.

Prečítajte si aj

FOTO Koniec Ramosa v španielskej reprezentácii: Nový tréner mi povedal, že ma nechce, šokuje stopér PSG

Myšlienkou je ponúknuť mu dvoj alebo trojročný kontrakt za lukratívne peniaze. Po tejto sezóne Ramosovi končí zmluva v Paríži a všetko nasvedčuje tomu, že pod Eiffelovou vežou skončí.

Vedenie parížskeho veľkoklubu zvažuje budúcnosť Ramosa a ten je ochotný počkať, kým sa PSG rozhodne a prípadne mu predloží ponuku na nový kontrakt. V prvej sezóne v Parku princov sa Sergio Ramos trápil so zraneniami. V druhej sezóne si ale kvalitnými výkonmi vybojoval miesto v základnej jedenástke. PSG chce vidieť, ako bude Ramos hrať v posledných mesiacoch sezóny a na základe toho sa rozhodne, či mu ponúkne novú zmluvu alebo nie. Informuje o tom španielska Marca.

Ak sa Ramos s PSG nedohodne na pokračovaní spolupráce, jednou z možností je pokračovanie po boku Cristiana Ronalda v tíme Al-Nassr v Saudskej Arábii.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články