Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pomôže AC Milánu návrat klubovej legendy? Stále som Boh, vraciam sa a bude to iná pesnička

MILÁN - Stalo sa už tradíciou, že keď Zlatan Ibrahimovič predstúpi pred mikrofóny televíznych spoločností, jeho prejavy sú veľmi expresívne.
Zdroj: 42913
Zdieľajte:

Nebolo tomu inak ani počas tohto týždňa, keď v rozhovore pre talianske médiá pripomenul, že s ním stále treba počítať. "Stále som Boh a číslo 1!" priznal.

AC Miláno sa v poslednom čase nachádza vo výsledkovej kríze, keď prehralo štyri zápasy v rade vrátane dvoch derby s Interom a v tabuľke Serie A kleslo na šieste miesto. Výsledková mizéria sa nedá zastaviť a mnohí fanúšikovia čakajú na návrat spasiteľa. Práve sebadôvera, ktorú má Ibrahimovič na rozdávanie, Rossoneri veľmi chýba.

A tak švédsky útočník opäť spustil: "Stále som Boh, stále som číslo 1. Teraz sa vraciam a bude to iná pesnička," nechal sa počuť Ibrahimovič pred mikrofónmi Sport Mediaset.

"Tím v kríze? Nemám obavy. To sú len bežné momenty počas sezóny. Teraz len musíme menej hovoriť a ukázať silu na ihrisku," komentoval hrozivé výsledky v roku 2023, keď AC Miláno vyhralo len jeden súťažný zápas z ôsmich možných.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články