Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Chelsea chce uvoľniť jednu zo svojich ofenzívnych hviezd na hosťovanie do Galatasaraya

LONDÝN - FC Chelsea ochotná pustiť jednu zo svojich hviezd na hosťovanie do Galatasaraya.
Zdroj: 39315
Zdieľajte:

Turecký Galatasaray Istanbul má záujem o hosťovanie ofenzívnej hviezdy FC Chelsea Christiana Pulisica. Anglický veľkoklub je ochotný pustiť Pulisica z dôvodu veľkého počtu ofenzívnych hráčov. Informoval o tom novinár Ekrem Konur na sociálnej sieti twitter.

Americký útočník Christian Pulisic prišiel do Chelsea v lete 2019 z Dortmundu. V 21 dueloch aktuálnej sezóny strelil americký útočník jeden gól a dve asistencie.

Pulisic má platný kontrakt na Stamford Bridge do leta 2024. Aktuálne sa 24-ročný futbalista zotavuje zo zranenia. Prestupové obdobie v Anglicku je už síce uzavreté, ale v Turecku je otvorený trh do 8. februára.

Prečítajte si aj

Argentínčan Enzo Fernandez vľavo.Najdrahší prestup v histórii Premier League! FC Chelsea získala majstra sveta

FC Chelsea bola v januári mimoriadne aktívna na prestupovom trhu. Útočník Fofana z Molde prišiel za 12 miliónov eur, francúzsky obranca Badiashile z Monaka prišiel za 37 miliónov eur, brazílsky stredopoliar Andrey Santos z Vasco da Gama stál The Blues 12,5 milióna eur, ukrajinský stredopoliar Michailo Mudrik prišiel za 70 miliónov eur, anglický stredopoliar Madueke z Eindhovenu za 38 miliónov eur, francúzsky obranca Gusto z Lyonu za 30 miliónov eur a argentínsky stredopoliar Enzo Fernández z Benficy Lisabon bol historicky najdrahším prestupom anglickej Premier League - 121 miliónov eur.

Okrem týchto posíl získala Chelsea aj portugalského útočníka Joaa Felixa, ktorý prišiel na hosťovanie z Atlética Madrid.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Ekrem Konur

Diskusia

Podobné články