Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi prehovoril o vzťahu s Mbappem po finále MS v Katare: Rozprávali sa už o zápase?

PARÍŽ - Lionel Messi prehovoril o vzťahu s Kylianom Mbappem po ich vzájomnom finálovom zápase na MS v Katare.
Argentínčan Lionel Messi strieľa gól.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Argentína porazila Francúzsko vo finále majstrovstiev sveta v Katare. Proti sebe stáli dve hviezdy PSG - na jednej strane sa radoval Lionel Messi, na druhej smútil Kylian Mbappe.

Messi prehovoril o vzťahu s Mbappem po finále MS v Katare

Messi prehovoril pre Ole o vzťahu, aký má so spoluhráčom z PSG po finálovom súboji v Katare. „Rozprávali sme sa s Mbappem o zápase, o dovolenke, o tom, ako sa žilo v Argentíne, keď som tam bol na dovolenke a o tom, aké sviatky sme mali," prezradil Messi.

Prečítajte si aj

Lionel Messi v súboji s Holandskom.VIDEO Messi ľutuje kontroverzie proti Holandsku: Nerozumiem, čo som to vôbec urobil, bolo to neplánované

„A nič iné. Je ťažké rozprávať sa s niekým o finále, keď prehral? Nechcem sa na to ani sústrediť, aby som nastolil tému finále. Sám som bol na druhej strane, musel som prehrať aj finále MS a nechcel som o tom zápase nič vedieť," spomínal Messi na ťažké obdobia, ktorými sám musel prejsť, než vystúpal na vrchol.

„A tiež som nechcel rozoberať nič, čo by sa týkalo MS. Ale v skutočnosti s Kylianom nemám žiadne problémy, práve naopak," dodal Messi o vzťahu s francúzskym útočníkom.

V spomínanom finále na majstrovstvách sveta v Katare Mbappe strelil hetrik a Messi dal dva góly.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Ole

Diskusia

Podobné články