Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniara čaká peklo! Príde o kapitánsku pásku a musí sa pripraviť na hnev fanúšikov

MILÁNO - Podľa talianskeho experta čaká Škriniara peklo! Príde o kapitánsku pásku a bude čeliť hnevu fanúšikov.
Zdroj: 42218
Zdieľajte:

Tajnička je vylúštená. Milan Škriniar zostane v Interi Miláno do konca aktuálnej sezóny. V lete sa presunie do Paríža zadarmo ako voľný hráč. Táto správa je zlá pre všetky strany.

Škriniar príde o kapitánsku pásku a pocíti hnev fanúšikov Interu

„Milan pochopil, že prestup sa musí uskutočniť okamžite. A to pre dobro všetkých. Zvlášť pre dobro jeho samotného,“ napísal Andrea Ramazzotti z La Gazzetta dello Sport.

Škriniar by dostal možnosť hrať už v tejto sezóne o titul v Lige majstrov. A najmä by sa vyhol hnevu fanúšikov Interu Miláno, ktorí prahnú po lojalite hráčov svojho klubu. Inter by zas dostal aspoň nejaké odstupné, takto príde o kľúčovú oporu defenzívy zadarmo. A PSG mohol mať pri absencii Kimpembeho skvelú oporu do zadných radov už v tejto sezóne.

Prečítajte si aj

Škriniar definitívne rozhodol o svojej futbalovej budúcnosti: Urobil rozhodnutie, na ktoré má právo

V posledný januárový deň, teda v posledný deň zimného prestupového obdobia sa rokovalo o Škriniarovi. Do Milána zavítal dokonca samotný prezident PSG Nasser Al-Khelaifi. „Dohoda nebola nikdy ani len blízko. PSG neponúkol viac ako 10 miliónov eur, Inter požadoval 20 miliónov,“ dal nahliadnuť do zákulisia prestupový expert Fabrizio Romano.

Andrea Ramazzotti vysvetlil, prečo sa kluby nedohodli a odhalil dokonca veľký ústupok, ktorý bol ochotný spraviť Milan Škriniar, aby došlo k dohode. „Pravidlo o finančnom fair play neumožňuje PSG ponúknuť 20-25 miliónov, ktoré požaduje Inter. Škriniar bol dokonca ochotný vzdať sa malej časti z podpisového bonusu. Bola by to malá daň za štyri mesiace v mieri a možno triumf v Lige majstrov."

Talianske médiá informujú o tom, že Škriniar už do konca sezóny nebude nosiť kapitánsku pásku a pripraviť sa musí aj na hnev rozhorčených fanúšikov.

„Inter opúšťa spôsobom, akým nechcel. Fanúšikovia ho milovali a brali za svojho od začiatku milánskeho dobrodružstva. Sníval o tom, že sa stane Marek Hamšík Interu. Avšak rokovania o novej zmluve boli len dymovou clonou na zakrytie jeho skutočných úmyslov pripojiť sa k PSG. Aspoň to si myslí vedenie Interu, pretože obranca si veľmi dobre uvedomoval, že Inter sa ani len nepriblíži k ponuke z Francúzska. Fanúšikovia si dali dokopy jednotlivé diely skladačky a zaiste nie sú spokojní so správaním sa Slováka. Ich prístup k Škriniarovi v nadchádzajúcich zápasoch nemusí byť rovnaký ako ešte týždeň dozadu,“ dvíha Ramazzotti varovný prst.

Škriniar má evidentne pred sebou niekoľko poriadne horúcich mesiacov. Už počas pohárového stretnutia Interu s Atalantou (1:0), ktorý sledoval slovenský obranca z tribúny, nemohol prehliadnuť transparent, ktorí pripravili skalní priaznivci Interu s odkazom: " Hráči a riaditelia: Inter treba rešpektovať a milovať."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: gazzetta.it

Diskusia

Podobné články