Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Tragédia, ktorá otriasla futbalovým svetom: Autobus plný mladých futbalistov sa zrútil z mosta, štyria mŕtvi!

MINAS GERAIS - Brazílskym futbalom otriasla veľká tragédia. V pondelok v skorých ranných hodinách sa v juhovýchodnom štáte Minas Gerais zrútil z asi desať metrov vysokého mosta autobus s mládežníckym futbalovým tímom Esporte Clube Vila Maria Helena. Dvadsaťdeväť ľudí bolo zranených a štyri osoby nehodu neprežili. Príčinou nehody bola pravdepodobne strata kontroly nad vozidlom zo strany vodiča.
Zdroj: 36070
Zdieľajte:

Mládežnícky tím sa vracal z Ubaporanga, kde odohral dva turnaje pre hráčov U16 a U18, do mesta Duque de Caxias. V mladšej kategórii skončili hráči na druhom mieste, zatiaľ čo starší hráči turnaj bez problémov ovládli. "Všetci sa tešili z víťazstva na turnaji a potom sa to bohužiaľ stalo. Bolo to veľmi rýchle. Všetci spali," povedal jeden z preživších hráčov.

Pri tragédii, pri ktorej vodič autobusu stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré sa zrútilo pri prejazde cez most na ceste BR-116, zahynuli podľa zahraničných médií traja hráči vo veku od 14 do 17 rokov, pričom ďalšou obeťou bol dospelý, ktorého vek nebol uvedený, ani to, či bol hráčom.

Dvadsaťštyri ľudí bolo prevezených do nemocnice Sao Salvador a päť ďalších bolo ošetrených v Casa de Caridade Leopoldinense. "Niektorí pacienti boli prepustení a vypovedajú civilnej polícii. Päť pacientov potrebuje špeciálnu starostlivosť, traja sú na jednotke intenzívnej starostlivosti a dvaja na jednotke intermediárnej starostlivosti," uviedla vo vyhlásení prvá menovaná nemocnica.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články