Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestup španielskej hviezdy do Berlínu na poslednú chvíľu zlyhal: Čo sa stalo? Obe strany sa vyjadrili

BERLÍN - Plánované angažmán bývalého futbalistu Realu Madrid Isca v Unione Berlín na poslednú chvíľu stroskotal. Podľa denníka Bild mal ofenzívny stredopoliar podpísať s druhým tímom bundesligovej tabuľky zmluvu na jeden a pol roka s opciou na ďalšiu sezónu a vo veku 30 rokov zamieriť na svoje prvé zahraničné pôsobisko, ale k podpisu zmluvy nedošlo. Bývalý španielsky reprezentant už pricestoval do Berlína a v utorok absolvoval v klube lekársku prehliadku.
Zdroj: 30091
Zdieľajte:

"Radi by sme u nás Isca privítali, ale máme svoje hranicie a tie boli dnes oproti predchádzajúcej dohode prekročené. Žiadny prestup sa teda nekoná," uviedol výkonný riaditeľ Unionu Oliver Ruhnert. Iscova agentúra Gestifute naopak obvinila z krachu rokovania klub. "V priebehu jednania sme si museli priznať, že náš partner nebol ochotný pohybovať sa v pôvodne dohodnutom rámci," citoval agentúru Bild.

Päťnásobný víťaz Ligy majstrov prišiel do Sevilly vlani v auguste po odchode z Realu, s ktorou podpísal dvojročnú zmluvu, ale už po štyroch mesiacoch v klube skončil. Na jeseň zaznamenal v 19 súťažných zápasoch gól a tri asistencie.

Isco predtým odohral za Biely balet 351 zápasov, v ktorých zaznamenal 53 gólov a 56 asistencií. Španielsky majster Európy do 21 rokov získal za Real 17 trofejí. V minulosti hral aj za Valenciu a Málagu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články