Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo sa vráti do Európy, hovorí jeho tréner

RIJÁD - Návrat Cristiana Ronalda do Európy?
Ronaldo v premiére za Al-Nassr.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo v novembri predčasne skončil pôsobenie v Manchesteri United. Udialo sa tak po zverejnení kontroverzného rozhovoru s novinárom Piersom Morganom, v ktorom hviezdny portugalský útočník negatívne hovorí o spoluhráčoch, vedení aj trénerovi Erikovi ten Hagovi.

Po majstrovstvách sveta v Katare podpísal najlukratívnejšiu zmluvu v histórii futbalu. Dva a pol ročný kontrakt so saudskoarabským Al-Nassr mu prinesie 500 miliónov eur. Jeho súčasný tréner Rudi Garcia, ktorý v minulosti viedol napríklad AS Rím, očakáva, že Ronaldo sa vráti do Európy.

Cristiano Ronaldo sa vráti do Európy, predpovedá tréner

„Cristiano Ronaldo je pozitívnym prírastkom, pretože pomáha rozptýliť obrancov. Je jedným z najlepších hráčov na svete. Svoju kariéru v Al-Nassr neuzavrie. Vráti sa do Európy," prognózuje skúsený tréner, ktorého cituje portál goal.com.

Prečítajte si aj

Ronaldo v premiére za Al-Nassr.Šokujúci rozchod Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo zatiaľ za Al-Nassr nastúpil v dvoch súťažných zápasoch s kapitánskou páskou, ale ešte sa mu nepodarilo skórovať. Fanúšikovia saudskoarabského klubu začínajú byť nervózni a dokonca sa na sociálnych sieťach objavujú "hejty" a zábery, ako stúpajú po Ronaldovom drese.

37-ročný portugalský útočník šokujúco ukončil spoluprácu s prominentným agentom Jorgem Mendesom. Dôvodom boli nereálne očakávania futbalistu po konci na Old Trafforde. Od Mendesa chcel vybaviť prestup do Chelsea či Bayernu, no ani jedna z týchto možností nevyšla.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články