Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Odchod Škriniara? Fatálna chyba, ktorú si niekto silno odskáče, hovorí Borbély

MILÁNO - Ladislav Borbély o odchode Milana Škriniara z Interu: Fatálna chyba, ktorú si niekto odskáče!
Škriniar a Dimarco sa tešia z gólu.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Hovorilo sa o tom už od leta. Milan Škriniar odchádza z Interu Miláno a posilní PSG. Informoval o tom Fabrizio Romano na sociálnych sieťach. Rieši sa ešte januárový transfer, ale pravdepodobnejšie to vyzerá na bezplatný prestup v lete.

„Inter vlani v lete umiestnil Škriniara na trh a odmietol 60 miliónov bez toho, aby ho mal zmluvne zabezpečeného na viac ako rok. Spravil fatálnu chybu, ktorú si podľa mňa niekto v klube silno odskáče. Zrejme totálnou nekompetentnosťou spôsobil klubu priamu stratu desiatok miliónov. Pre vážny európsky veľkoklub je toto neakceptovateľné,“ hovoril tréner a televízny analytik Ladislav Borbély pre šport.sk.

Legendárny Talian Arrigo Sacchi vyčítal Škriniarovi, že uprednostnil finančne výrazne lukratívnejšiu ponuku z Paríža a označil ho chamtivým. Borbély s jeho výrokom ale vôbec nesúhlasí a Škriniara sa zastal.

Prečítajte si aj

DEFINITÍVNE Milan Škriniar zmení dres: Zahrá si po boku Messiho, Neymara a Mbappého!

„Zaujímalo by ma, ako Sacchi hodnotí aj prácu funkcionárov klubu. Inter konal vlani v lete nezodpovedne. Mal polrok na nápravu, aby sa dohodol s hráčom. Ale nevyužil to. Za to predsa nemôže Milan Škriniar. Naháňať ho teraz so zmluvou a tlačiť na lojalitu, keď od januára má právo vyjednávať s ktorýmkoľvek klubom a má atraktívne ponuky… Kde bola lojalita klubu k hráčovi, keď ho umiestnil na trh? Akú má logiku, aby teraz podpísal s Interom na 6 miliónov ročne, keď mu vážny európsky veľkoklub reálne ponúka o minimálne 50 % viac? "

Škriniar sa v Paríži môže okrem novej výzvy, skvelých platových podmienok tešiť aj na hviezdnych spoluhráčov. Veď v parížskom Parku princov pôsobia Lionel Messi, Kylian Mbappé či Neymar.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články