Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Túžba odídenca Hrnčára v novom klube? Postúpiť, aby som sa nemusel vrátiť do Slovana

BRUSEL - Túžba jedného z odídencov? Postúpiť, aby som sa nemusel do Slovana vrátiť, hovorí na rovinu David Hrnčár.
Zdroj: 40941
Zdieľajte:

Slovan Bratislava počas zimnej prestávky opustilo hneď niekoľko hráčov. Medzi nimi aj David Hrnčár, ktorý posilnil lídra druhej najvyššej belgickej ligy SK Beveren. Odišiel na hosťovanie do konca aktuálneho ročníka, no na Tehelné pole sa vrátiť nechce.

Hrnčár spraví všetko pre to, aby sa do Slovana vrátiť nemusel

„Prioritou je návrat medzi elitu. Chcem pomôcť mužstvu k postupu. To je šanca, ako ostať v klube a nevrátiť sa do Slovana," vyhlásil Hrnčár v rozhovore pre Nový Čas. V zahraničí to chcel skúsiť už dávnejšie, napokon sa to podarilo až na tretí pokus a túto šancu chce chytiť pevne za pačesy. „V našej lige som odohral takmer sto zápasov. Túto ponuku som nechcel odmietnuť. Ísť na Západ, žiť a hrávať futbal v Belgicku je skvelá vec.“

Prečítajte si aj

Prestup sfinalizovaný: Majstrovský Slovan definitívne opustila ďalšia hviezda

Hrnčár po príchode do Belgicka zatiaľ žije v hoteli. Ale čoskoro by sa mohol sťahovať do domu či apartmánu. Teší ho aj prítomnosť krajanov v krajine. „Chcel by som bývať v neďalekých Antverpách. Zatiaľ som sám, čoskoro príde moja priateľka. S krajanmi Bernátom, Regálim a Hrošovským sme blízko od seba, takže sa môžeme navštevovať. Slovan budem na diaľku sledovať. Mám v ňom veľa kamarátov, s ktorými som v kontakte."

Slovenský futbalista má za sebou už aj debut v novom pôsobisku. Jeho Beveren porazil Beerschot 2:0 a po tejto výhre zosadil súpera z pozície lídra. Hrnčár si pochvaľoval atmosféru, ktorá sa podľa jeho slov s tou na Slovensku ani nedá porovnávať.

„Z debutu mám fantastický dojem. Vystihol som asi jeden z najlepších duelov ročníka. Hralo sa v neskutočnej atmosfére, neporovnateľnej so slovenskou ligou. Takú som na našich štadiónoch nezažil. Teší ma, že som sa tak rýchlo po príchode dostal na ihrisko," netají pozitívne emócie Hrnčár.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články