Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Diego Simeone po pohárovom obrate Realu prehovoril o odchode z Atlética: Tímu odovzdávam všetko, čo viem

BERLÍN - Argentínsky futbalový tréner Diego Simeone poprel špekulácie o jeho možnom odchode z Atlética Madrid. V klube plánuje zotrvať aj po vypadnutí zo španielskeho Kráľovského pohára.
Diego Simeone dáva pokyny hráčom vo štvrťfinále španielskeho futbalového pohára Copa del Rey.
Diego Simeone dáva pokyny hráčom vo štvrťfinále španielskeho futbalového pohára Copa del Rey. Zdroj: TASR/AP - Bernat Armangue
Zdieľajte:

"Los Colchoneros" podľahli vo štvrtkovom štvrťfinálovom zápase Copa del Rey mestskému rivalovi Realu 1:3 po predĺžení, čím stratili reálnu šancu na zisk aspoň jednej trofeje v prebiehajúcej sezóne.

Simeonovi zverenci nedokázali na jeseň postúpiť do vyraďovacej časti Ligy majstrov. V skupine skončili na poslednom štvrtom mieste, takže im unikol aj postup do play off Európskej ligy. V domácej La Lige zaostávajú po 18 kolách za vedúcou Barcelonu už o 13 bodov a to majú ešte Katalánci zápas k dobru. Päťdesiatdvaročný kouč však zdôraznil, že z vlastnej vôle neplánuje z klubu odísť.

Prečítajte si aj

Ronaldo v premiére za Al-Nassr.Šokujúci rozchod Cristiana Ronalda

"V Madride som veľmi spokojný a vždy to tak bolo. Tímu odovzdávam všetko, čo viem. To sa počas môjho pôsobenia v klube nikdy nezmení. Môj odchod niekedy určite príde, avšak teraz to ešte nebude," citovala Simeoneho agentúra DPA.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články