Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vedenie Al-Nassr chce, aby u nich Ronaldo zavŕšil kariéru: Zálusk majú aj na dve opory PSG vrátane Messiho!

AL-NASSR - Zajtra bude mať Cristiano Ronaldo druhú šancu streliť svoj prvý gól za Al-Nassr a ešte viac poblázniť fanúšikov. Jeho tím hrá semifinále saudskoarabského superpohára proti silnému tímu Al-Ittihad. Vedenie klubu a súťaže dúfajú, že to bude správny začiatok jeho poslednej cesty pred ukončením kariéry. Dúfajú, že sa k nemu pridajú aj ďalšie hviezdy svetovej úrovne.
Cristiano Ronaldo a Messi.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Cesta CR7 po Saudskej Arábii sa začala zápasom medzi zmesou hviezd dvoch večných rivalov, Al-Nassr a Al-Hilal, proti PSG. Zápas sa skončil prehrou 4:5, pričom Cristiano dvakrát skóroval a stal sa mužom zápasu. Pri svojom debute za Al-Nassr vyhral, ale neskóroval. V každom prípade podal celkom slušný výkon, aj keď všetci vieme, že má na viac. Zajtra ho čaká semifinále Superpohára proti Al-Ittihadu a v prípade úspechu je možné, že vo finále uvidíme derby proti Al-Hilalu. Tento úspech a prvá potenciálna trofej by mali byť pre Ronalda začiatkom veľkej arabskej kapitoly.

Cristianovi Ronaldovi sa vo veku 40 rokov skončí rekordná zmluva s Al-Nasserom a na ďalšie kariérne dobrodružstvá mu nezostáva veľa času. Aj preto vedenie klubu reálne dúfa, že tu ukončí kariéru. Vedenie klubu sa tiež vyjadrilo, že ak by Ronaldo sám chcel, predĺženie zmluvy by nebolo problémom. Šéf saudskoarabského futbalu Ibrahim Alkassim potom dodal, že by bol rád, keby Lionel Messi nasledoval Ronalda do Saudskej Arábie. Okrem toho sa špekuluje aj o tom, že po skončení zmluvy s PSG by mohol Al-Nassr posilniť aj Sergio Ramos.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články