Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bývalá hviezda United nezvládla tlak a posmešky: Počas pôsobenia v Manchesteri som pil každý večer!

MANCHESTER - Tlak v Man Utd a posmešky fanúšikov ho psychicky zničili! Pil som každý večer, priznáva bývalá hviezda klubu.
Zdroj: 40737
Zdieľajte:

Jesse Lingard si prežil v Manchesteri United ťažké chvíle. Výkonnostne zaostával za očakávaniami, nehrával a do toho aj posmech od fanúšikov. Vyslobodením pre neho bol odchod do Nottinghamu Forrest, kde nečelí tak enormnému tlaku a očakávaniam.

Lingard priznáva svoj boj s alkoholom

V rozhovore pre The Diary of a CEO priznal, že upadol do depresie, ktorú riešil pitím. Alkohol som pil predovšetkým pred spaním. Keď sa na to teraz spätne pozriem, neviem presne prečo som to robil. Potreboval som niečo, vďaka čomu zabudnem na moju bolesť a problémy. Chcel som zabudnúť na to, čo sa okolo mňa deje, no alkohol to iba zhoršil," hovoril v otvorenej spovedi futbalista.

Prečítajte si aj

Obrovská tragédia ho stála život: Mladý anglický futbalista podľahol zraneniam

Prežil som si hrozné obdobie. Vedel som, že musím v United podávať dobré výkony, čo na mňa vytváralo obrovský tlak a posmešky fanúšikov tomu tiež nepomohli," dodal.

Psychické problémy mohol aj zdediť, keďže jeho matka sa dokonca pre silnú depresiu musela liečiť.

Mala vážne silnú depresiu a v roku 2019 odišla na liečenie. Mám 11-ročnú sestru a 15-ročného brata, o ktorých som sa po jej odchode musel postarať. Vtedy to bolo náročné, pretože toho bolo na moju psychiku veľa," hovoril Lingard.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Diary of a CEO

Diskusia

Podobné články