Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Opora Tottenhamu spomína na nezabudnuteľné MS: Prečo kričal na Mbappého a vysmieval sa Holanďanom?

TOTTENHAM - Obranca Tottenhamu Cristian Romero pomohol svojej krajine k víťazstvu na majstrovstvách sveta v Katare. Argentína predviedla neuveriteľnú jazdu a získala najdôležitejšiu trofej na svete v Ázii. Lionel Messi konečne získal trofej, ktorá mu počas celej kariéry chýbala. Argentína však musela prežiť niekoľko kritických momentov na turnaji, ako napríklad súboj s Holandskom vo štvrťfinále, keď Holanďania vyrovnali v jedenástej minúte nadstaveného času a poslali zápas do penált, alebo keď Kylian Mbappé strelil vo finále hattrick a ohrozil argentínsky titul.
Zdroj: 44164
Zdieľajte:

S týmito momentmi je spojených niekoľko kontroverzií. Jednu kontroverznú fotografiu mal Romero komentovať v nedávnom rozhovore. Zobrazuje ikonický moment z divokého zápasu proti Holandsku, keď sa Argentínčania vysmievajú súperovi po tom, čo Lautaro Martinez premenil rozhodujúcu penaltu. "Ľudia nemyslia na to, čo sa povedalo pred zápasom a čo nás dostalo až sem. Holanďania toho povedali príliš veľa ešte predtým, ako vstúpili na ihrisko, a to nás naštvalo. Po zápase povedali, že nám chýbal rešpekt, ale to nie je pravda. Myslím, že chápeme, čo sa skutočne stalo," povedal Romero pre Sky Sports.

Romero ďalej hovoril o tom, ako ho kamera zachytila, ako sa vysmieva superhviezde PSG Kylianovi Mbappému do tváre po tom, čo Messi v nadstavenom čase skóroval na 3:2. "Boli to všetko emócie. Messi skóroval a všetko to jednoducho zhaslo. Nebolo to najlepšie rozhodnutia, ale všetky emócie zo mňa vyplávali," priznal.

Po oslavách zisku pohára doma v Buenos Aires sa Romero vrátil do Tottenhamu a dúfa, že pomôže Spurs v nedeľňajšom zápase proti lídrovi Premier League Arsenalu. Tottenham je na piatom mieste a za štvrtým Newcastlom zaostáva o dva body.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články