Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Unikli správy ľudí z vedenia Barcelony: Nechutné urážky Messiho!

BARCELONA - Nechutné urážky Messiho! Unikli správy ľudí z vedenia FC Barcelona.
Lionel Messi v súboji s Holandskom.
Zdroj: TASR/AP - Ariel Schalit
Zdieľajte:

Unikli správy ľudí z bývalého vedenia FC Barcelona v skupine v aplikácii Whats Up! Vidieť v nich nechutné urážky ikony katalánskeho veľkoklubu Lionela Messiho, ktorý sa nedávno stal majstrom sveta s Argentínou.

Unikli nechutné urážky na Messiho od bývalého vedenia Barcelony

Uniknuté správy pochádzajú z januára 2021 a zverejnil ich portál El Periodico. "Hormonálny trpaslík" či "potkan z kanála", aj takýmito výrazmi častoval Messiho Roman Goméz Ponti, vedúci právnych služieb FC Barcelona počas funkčného obdobia prezidenta Joana Bartomeua.

Prečítajte si aj

Lionel Messi a Cristiano Ronaldo sa opäť postavia proti sebe

V spomínanej skupine na Whats Upe boli aj ďalší funkcionári katalánskeho klubu, ako napríklad Oscar Grau, Jordi Moix, Oriol Tomas, David Bellver, Pancho Schroder a Javier Sobrino. Samozrejme, nechýbal v nej ani samotný Bartomeu.

Ponti písal Bartomeuovi: „Barto, naozaj nemôžeš byť taký dobrý človek k tomuto potkanovi. Klub mu dal všetko a on sa rozhodol pre prestup, novú zmluvu a sponzorov pre seba… Musíte myslieť na zmluvu so Suárezom, Jordim Albom, sú tam aj provízie za podpis Fatiho a Messiho agenta, ktorý nevie ani čítať a jeho partner je díler. Všetci v klube trpíme kvôli tomu hormonálnemu trpaslíkovi, ktorý môže Barce ďakovať za to, že vôbec žije."

Lionel Messi opustil Barcelonu v lete 2021 do PSG. Aktuálny prezident klubu Joan Laporta vinil z jeho odchodu kroky predchádzajúceho vedenia a zlú ekonomickú situáciu, ktorú mu zanechali.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: El Periodico

Diskusia

Podobné články