Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovák znalý pomerov upozorňuje: Toto sa Ronaldovi v Saudskej Arábii páčiť určite nebude!

RIJÁD - Cristianovi Ronaldovi sa toto v Saudskej Arábii páčiť určite nebude! Upozorňuje Slovák znalý pomerov.
Cristiano Ronaldo na tréningu.
Zdroj: TASR/AP - Amr Nabil
Zdieľajte:

Filip Kiss päť rokov hral za saudskoarabský Al Ettifaq, pred sezónou odišiel do SAE, kde oblieka dres Al Ittihadu. Futbal a pomery na Arabskom polostrove pozná vynikajúco. Pozná aj tunajšie zvyklosti a mentalitu ľudí. Preto očakáva, že Cristiano Ronaldo to v Saudskej Arábii nebude mať úplne jednoduché.

„Určite sa stretne aj s vecami, na ktoré dosiaľ nebol zvyknutý. Aj on sa bude musieť trošku prispôsobiť, lebo domácu mentalitu bude cítiť a nezmení ju zo dňa na deň," hovoril Kiss pre Pravdu.

Ronaldo je známy svojou tvrdou prípravou, prísnou životosprávou, zmyslom pre detail. To všetko vyžaduje aj od svojich spoluhráčov. No v Al Nassr to nebude mať v tomto smere vôbec ľahké.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo máva fanúšikom.Cristiano Ronaldo tam zarobí 200 miliónov ročne: Al Nassr poprel informácie o detailoch zmluvy portugalskej hviezdy

„Al Nassr je veľký klub, pracuje v ňom veľa ľudí, ale organizácia a chod tímu sú iné, ako to majú zaužívané v top európskych mužstvách. Veľakrát sa mešká, ľudia majú na všetko čas a sú v pohode. Jednoducho nič neriešia. Nie je tu európska disciplína. Cristiano si občas bude musieť počkať," hovoril Kiss so smiechom. „Buď si zvykne alebo sa pokúsi veci meniť. V tomto smere to však nebude mať ľahké," dodáva slovenský futbalista.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Pravda

Diskusia

Podobné články