Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hrošovský predĺžil zmluvu v Plzni

Český futbalový klub Viktoria Plzeň si poistil služby slovenského reprezentanta Patrika Hrošovského, keď s ním podpísal predĺženie zmluvy až do roku 2018.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Informoval o tom líder českej Synot ligy na oficiálnom webe. Dvadsaťdvaročný stredopoliar prišiel do Plzne v roku 2011. "V poslednom čase sa Patrik vyprofiloval za jedného z najlepších stredopoliarov Synot ligy, jeho výkony majú naďalej stúpajúcu tendenciu. Má výbornú tréningovú morálku a všeobecný prístup k futbalu. Veríme, že sa pre ďalšie obdobie zaradí medzi kľúčové osobnosti Viktorie," povedal pre klubový web generálny manažér Adolf Šádek.

"Z mojej strany nebolo vôbec o čom premýšľať. Vo Viktorii som šťastný, Plzeň je mojim druhým domovom. Chcem byť naďalej platným členom zostavy a pomôcť k úspechom na českej aj európskej scéne," vyjadril sa Hrošovský, ktorý prišiel na západ Čiech z Trenčína. Ligový debut v ČR absolvoval v roku 2013, keď hosťoval v 1. SC Znojmo. V zime 2014 sa vrátil do Plzne a premiéru v pohárovej Európe zaznamenal v zápase s Olympique Lyon. Premiérový ligový gól v "červeno-modrom" drese zaznamenal 29. marca 2014 v súboji so Slovanem Liberec.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články