Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pil strašne veľa a nič nejedol: S Messim som sa pohádal, takmer skončil v nemocnici, priznáva bývalý argentínsky útočník

BUENOS AIRES - Oslavy titulu majstra sveta sa pre Argentínčanov definitívne skončili. Podľa slov Sergia Agüera bola oslava novopečených majstrov poriadne divoká. Hoci v Katare nebol na súpiske, k tímu sa pripojil na konci turnaja. 34-ročný bývalý útočník, ktorý ukončil kariéru v decembri minulého roka kvôli problémom so srdcom, priznal, že počas osláv si doprial alkohol, pohádal sa s kapitánom Lionelom Messim a tvrdí, že takmer skončil v nemocnici.
Zdroj: 33711
Zdieľajte:

Bývalý útočník Manchestru City a Atlética Madrid sa pripojil ku Scaloniho tímu tesne pred finálovým zápasom proti Francúzsku a po príchode zdieľal izbu s argentínskym hrdinom Messim. Juhoamerický triumf si mohol naplno vychutnať na trávniku štadióna v Lusailu.

Agüero sa postaral o rozprúdenie osláv, ktoré nasledovali. Počas rozhovoru prezradil, že Messi ho dokonca napomenul, že to preháňa s alkoholom. Bývalý spoluhráč a kamarát z reprezentácie však rady kapitána šampionátu a jeho priateľa v tú chvíľu ignoroval.

"Veľa som pil a nič nejedol. Boli sme majstrami sveta. Leo sa nahneval a povedal mi, aby som prestal. Ale ako som mohol prestať? Boli sme majstri sveta," povedal rodák z Buenos Aires.

Agüero tiež prezradil, že počas osláv takmer skončil v nemocnici, keď si Messiho zdvihol na plecia. "Nosil som ho na chrbte a v jednom momente som to už nevydržal, keby som sa otočil, skončila by som v nemocnici. Leo to vedel. Keď zišiel dole, povedal som mu, že je to v poriadku, že je majster sveta, ale že ma veľmi bolí chrbát," priznal.

Oslavy v Buenos Aires pokračovali ešte niekoľko dní, pričom Agüero bol nabudený a chcel sa pripojiť k tímu. "Chlapci chceli, aby som bol s nimi v Buenos Aires, povedali: 'Poď, poď, lietadlo odlieta, len tu ukáž svoj pas a pôjdeme'," povedal Agüero a dodal, že sa nakoniec rozhodol vrátiť k rodine kvôli povinnostiam.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články