Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šokujúca spoveď legendy: Úspech Ruska na MS 2018? Kúpilo si všetky zápasy do štvrťfinále

MOSKVA - Šokujúca spoveď! Čo stálo za úspechom Ruska na MS 2018? Kúpilo si všetky zápasy!
Zdroj: 41927
Zdieľajte:

Bývalý ruský futbalový reprezentant, ktorý hrával za Dynamo Kyjev, Šachťar Doneck či Manchester United, Andrej Kančelskis, otvorene pre ruskú Match TV hovoril o korupcii, ktorá viedla k úspechu Ruska na domácich MS 2018.

Rusko si kúpilo postup do štvrťfinále MS 2018, tvrdí Kančelskis

Kančelskis dostal otázku na vtedajšieho trénera Ruska Stanislava Čerčesova, ktorý doviedol tím do štvrťfinále. „Prečo by som mu mal gratulovať? Že sme si kúpili zápasy? Áno, kúpili sme všetky súboje až do štvrťfinále s Chorvátskom,“ šokoval Kančelskis odpoveďou.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo na tréningu.Tak skoro si v Saudskej Arábii nezahrá: Ronaldo nebude môcť nastúpiť ani po oficiálnej registrácii

Pristavil sa konkrétne aj pri osemfinálovom šokujúcom postupe Ruska cez Španielsko po penaltovom rozstrele. „Španielsko hralo nepochopiteľne zle. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo bol tréner Španielska na druhý deň odvolaný? Verte mi, skutočná pravda ešte vyjde najavo,“ hovoril.

Kančelskis do praktík ruského futbalu nahliadol ako funkcionár a osobne sa stretol s korupciou. Inkriminovanú situáciu zažil ako generálny riaditeľ druholigového klubu z Novotroicku. Bol oslovený predstaviteľmi Kubaňu Krasnodar, ktorý v roku 2008 usiloval o postup do najvyššej súťaže. „Povedal som im: Chlapci, ja nehrám tieto hry a nebudem ich hrať. Ponúkli 500-tisíc dolárov,“ priznal Kančelskis bez servítky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Match TV

Diskusia

Podobné články