Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Manchester United chce získať na hosťovanie veľkú hviezdu, ktorá je tretím najdrahším prestupom futbalovej histórie

MANCHESTER - Manchester United usiluje o získanie hviezdneho hráča, ktorý je tretím najdrahším prestupom v histórii futbalu.
Joao Felix (Portugalsko) strieľa gól Ghane na MS 2022 v Katare.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Manchester United rokuje s Atléticom Madrid o možnosti získania portugalského útočníka Joaa Felixa. "Červení diabli" chcú novú hviezdu do ofenzívy získať na hosťovanie do konca sezóny. Informuje o tom Relevo.

Joao Felix v hľadáčiku Man UTD

Podľa spomínaného zdroja dali United prvú ponuku Atléticu prostredníctvom Felixovho agenta Jorgeho Mendesa. Anglický gigant ponúka za hosťovanie Felixa do konca sezóny 4 milióny eur bez opcie na následné odkúpenie.

Prečítajte si aj

Neymar a Marquinhos oslavujú gól PSG.Vlani ho nik nechcel: PSG chce v lete predať Neymara s výraznou zľavou

Vedenie Atlética Madrid ale požaduje za hosťovanie 12-13 miliónov eur. O Joaa Felixa sa zaujíma aj Arsenal Londýn. Uvedený zdroj uvádza, že Atlético Felixa nepustí, pokiaľ nebudú splnené jeho finančné požiadavky.

Joao Felix nemá dobrý vzťah s trénerom Atlética Diegom Simeonem, nie je spokojný so svojou situáciou v madridskom klube a sám požiadal agenta Jorgeho Mendesa o presun do iného tímu.

Prestup Joaa Felixa z Benficy Lisabon do Atlética Madrid z roku 2019 za 126 miliónov eur je tretím najdrahším vo futbalovej histórii. Drahšie boli len prestupy Kyliana Mbappeho z Monaka do PSG za 145 miliónov eur a Neymara z Barcelony do PSG za 222 miliónov eur.

Aktuálna trhová hodnota Joaa Felixa je podľa špecializovaného portálu Transfermarkt 50 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Relevo

Diskusia

Podobné články