Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nebola to jeho jediná ponuka! Cristiana Ronalda lanáril aj tento klub

RIJÁD - Vybral si bohatých šejkov, no nebola to jeho jediná ponuka! Cristiana Ronalda lanáril aj tento klub.
Cristiano Ronaldo sa na ihrisko dostal len ako striedajúci hráč.
Zdroj: TASR/AP - Natacha Pisarenko
Zdieľajte:

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo podpísal nedávno kontrakt so saudskoarabským klubom Al-Nassr. Podľa viacerých zdrojov má ísť o zmluvu na 2,5 roka v celkovej hodnote 500 miliónov eur.

Ronalda chceli aj Američania

Hovorilo sa o tom, že Ronaldo nemal na stole inú ponuku, okrem tej od bohatých šejkov. Ale ukázalo sa, že to nebola pravda. Renomovaný futbalový novinár a odborník na prestupy Fabrizio Romano informoval, že Ronalda lanáril americký tím Sporting Kansas City.

Vedenie Kansasu zorganizovalo podľa informácií Romana stretnutie s Ronaldom ešte pred rozhovorom s Piersom Morganom, po ktorom skončil v Manchesteri United. Neskôr sa vedenie Kansasu stretlo aj s Jorgem Mendesom, agentom Ronalda.

Prečítajte si aj

Ronaldo po prestupe do Al-Nassr FC: Vyhral som všetko, čo som chcel, teším sa na novú skúsenosť

„Sporting Kansas City sa naozaj snažil získať Cristiana Ronalda. Pred rozhovorom s Morganom si s ním dohodol stretnutie. Potom ďalšie interview kvôli konkrétnym rozhovorom o vyhliadkach Ronalda hrať za Kansas. Plat bol obrovský, ale Ronaldo sa rozhodol pre Al-Nassr,“ písal Romano na sociálnej sieti twitter.

Prioritou Ronalda bolo zotrvanie v Európe, chcel hrať v Lige majstrov. Španielska Marca informovala, že Ronaldo veril, že dostane ponuku z Realu Madrid počas toho, ako trénoval v tréningovom centre "bieleho baletu", ale nestalo sa tak.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Fabrizio Romano

Diskusia

Podobné články