Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Novinár, ktorý robil kontroverzný rozhovor s Ronaldom útočí na Messiho: Prečo nechal zosmiešňovať spoluhráča Mbappeho?

LONDÝN - Novinár, ktorý s Ronaldom robil kontroverzný rozhovor, útočí na Messiho: Prečo si nechal zosmiešňovať Mbappeho?
Lionel Messi v súboji s Holandskom.
Zdroj: TASR/AP - Ariel Schalit
Zdieľajte:

Renomovaný novinár Piers Morgan, ktorý spravil kontroverzný rozhovor s Cristianom Ronaldom, po ktorom predčasne skončil v Manchesteri United, sa oprel do Lionela Messiho.

Novinár Piers Morgan útočí na Messiho

„OK, Lionel. Došlo nám, že si vyhral majstrovstvá sveta,“ komentoval fotky Messiho na instagrame, na ktorých vidieť ako oslavuje titul majstra sveta. Morgan dodal, že je to už trocha prehnané.

Prečítajte si aj

Lionel Messi s víťaznou trofejou.Messi by podľa Guardiolu bol najlepší hráč histórie aj bez titulu majstra sveta: Veľakrát som povedal, že...

Nahnevala ho však oslava brankára Emiliana Martíneza. Najskôr počas osláv v kabíne venoval francúzskemu útočníkovi minútu ticha a neskôr počas oslavnej jazdy autobusom si robil srandu s bábikou s podobizňou Mbappeho.

Na niektorých záberoch vidieť, že pri ňom stojí aj Messi so širokým úsmevom na tvári. Pritom s Mbappem je klubovým spoluhráčom v Paríži.

„Prečo nechal Messi Martíneza, aby zosmiešňoval a ponižoval Mbappého? Sú spoluhráčmi v PSG. Je to čudné a bezcitné,“ reagoval Piers Morgan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články