Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Chelsea sa zameria na štyri hviezdy majstrovstiev sveta v Katare, z toho traja sú medailisti

LONDÝN - FC Chelsea zamerala do svojho hľadáčika štyri hviezdy nedávno skončených MS v Katare.
Zdroj: 43965
Zdieľajte:

FC Chelsea revidovala zoznam svojich vytypovaných posíl. Aktuálne sa zamerala na štyri hviezdy nedávno skončených majstrovstiev sveta v Katare, informoval o tom Daily Express.

FC Chelsea si vytypovala štyri hviezdy MS v Katare

Prioritne sa The Blues sústredia na Alexisa MacAllistera, ktorý pomohol Argentíne k zisku titulu majstra sveta. Pôsobí v konkurenčnom Brightone a predstavitelia Chelsea ho z Premier League veľmi dobre poznajú.

Ďalším adeptom na príchod do Stamford Bridge je holandský útočník Cody Gakpo. Ten však má doslova zástup záujemcov, veľký záujem má o neho Erik ten Hag z Manchesteru United, ktorý hľadá náhradu za Cristiana Ronalda.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.Ronaldo má podpísať so svojím novým klubom zmluvu do konca tohto roka

Chorvátsky brankár Dominik Livakovič zažiaril v Katare, výrazným spôsobom sa podieľal na zisku bronzovej medaily. Patril medzi najlepších brankárov na turnaji. Chelsea bude mať konkurenciu najmä v Bayerne Mníchov, ktorý by rád Livakovičom nahradil Manuela Neuera, ktorý si zlomil nohu pri lyžovačke a v tejto sezóne sa už na trávnikoch nepredstaví.

FC Chelsea bude usilovať aj o angažovanie francúzskeho stredopoliara Adriena Rabiota. Ten bol členom strieborného tímu Les Bleus v Katare a podával výborné výkony. Chelsea má v pláne získať ho na pozadí končiacich kontraktov Kanteho a Jorginha.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Express

Diskusia

Podobné články