Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Na tieto slová čakala Argentína aj celý futbalový svet: Messi po zisku titulu prehovoril o reprezentačnej budúcnosti!

LUSAIL - Lionel Messi bude pokračovať v reprezentačnej kariére aj po zisku titulu majstra sveta.
Lionel Messi s víťaznou trofejou.
Zdroj: TASR/AP - Martin Meissner
Zdieľajte:

Argentínsky kapitán to povedal krátko po finálovom víťazstve nad Francúzskom 4:2 v jedenástkovom rozstrele. V riadnom hracom čase sa zápas skončil 2:2 a po predĺžení bol stav 3:3. Argentína pretavila šiestu finálovú účasť na zisk tretieho titulu po rokoch 1978 a 1986.

Prečítajte si aj

Lionel Messi s víťaznou trofejou.VIDEO Absolútne šialenstvo v Argentíne: Rekordér Messi zodvihol nad hlavu majstrovskú trofej!

Messi strelil dva góly a nezaváhal ani v rozstrele. Pri celkovo piatom štarte na MS sa dočkal zisku trofeje, ktorá ako jediná chýbala v jeho bohatej zbierke.

Prečítajte si aj

Luka Modrič a chorvátsky tréner Zlatko Dalič s bronzovými medailami.VIDEO Na toto fanúšikovia čakali: Hviezdny Modrič po zisku bronzu prehovoril o reprezentačnej budúcnosti!

Ako majster sveta repre kariéru nekončí

"Chcem odohrať ešte niekoľko zápasov ako majster sveta. Mal som šťastie, že som počas kariéry získal každý titul, len tento jediný mi doteraz chýbal. Chcem ho vziať do Argentíny a užiť si ho so všetkými," povedal Messi, ktorý už počas šampionátu v Katare vyhlásil, že bude jeho posledný. Informovala agentúra dpa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články