Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ostré vyjadrenie pred vzájomným stretom! Di Maria: Van Gaal bol najhorší tréner mojej kariéry, toto mi urobil

DOHA - Ostré vyhlásenie Di Mariu pred vzájomným stretom s Van Gaalom! Najhorší tréner mojej kariéry, toto mi urobil.
Zdroj: 39900
Zdieľajte:

Jednou zo štvrťfinálových dvojíc na MS 2022 v Katare je Argentína a Holandsko. Hviezda Albicelestes Angel Di Maria sa pred vzájomným súbojom ostro vyjadril na adresu trénera Oranjes Louisa Van Gaala, ktorý ho v minulosti viedol v Manchesteri United.

Di Maria o Van Gaalovi: Najhorší tréner v mojej kariére

„Náš vzťah bol naštrbený, posielal som Manchester United do pekla. Vedenie vedelo, že Louis Van Gaal bol môj problém. Vyhrali sme 3:0, strelil som gól a pridal asistenciu. Na druhý deň mi zavolal, aby mi ukázal video z každej zlej prihrávky, ktoré som urobil. Najhorší tréner v mojej kariére," cituje Di Mariu Ataque Futbolero.

Prečítajte si aj

Mexický hráč Alexis Vega (vpravo) uteká s loptou pred Argentínčanom Rodrigom De Paulom.Argentína tŕpne: Nastúpi kľúčový hráč Scaloniho zostavy v štvrťfinálovom šlágri proti Holandsku?

Pripomíname, že Di Maria prestúpil na Old Trafford v lete 2014 z Realu Madrid za 75 miliónov eur. O dva roky neskôr ale Manchester United opustil. Celkovo za Red Devils odohral len 32 zápasov s bilanciou štyroch gólov a 12 asistencií. Vyjde mu odplata voči Van Gaalovi?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Ataque Futbolero

Diskusia

Podobné články