Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Atmosféra v portugalskom tíme hustne: Ronaldo neprišiel na tréning náhradníkov, pohrozil odchodom z tímu!

DOHA - Napätie v portugalskom tíme! Cristiano Ronaldo hrozí odchodom z tímu, neprišiel na tréning náhradníkov.
Cristiano Ronaldo rekord Eusébia nevyrovnal.
Zdroj: TASR/AP - Aijaz Rahi
Zdieľajte:

Kapitán portugalského národného tímu Cristiano Ronaldo pohrozil trénerovi Fernandovi Santosovi odchodom z MS 2022 v Katare, informuje o tom portugalský denník Record.

Ronaldo ignoroval tréning náhradníkov, zvažuje odchod z tímu

Ronaldo o tomto kroku začal uvažovať po tom, čo ho tréner Santos vystriedal v zápase skupinovej fázy proti Južnej Kórey. Ronaldo bol v spomínanom stretnutí vystriedaný v 65. minúte a hviezdny útočník údajne kričal na trénera: "Ponáhľaš sa s mojím striedaním!"

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo máva portugalským fanúšikom.VIDEO Cristiano Ronaldo reagoval na dohodu o 200-miliónovom kontrakte v Saudskej Arábii

V osemfinálovom zápase proti Švajčiarsku, ktorý Portugalsko vyhralo 6:1, Ronaldo chýbal v základnej zostave. Do hry ho Santos poslal až v 73. minúte za rozhodnutého stavu 5:1.

Rozruch vyvolala aj skutočnosť, že Ronaldo nebol na tréningu náhradníkov Portugalska, ktorý zorganizoval tréner Santos deň po postupe cez Švajčiarsko. Hráči zo základnej zostavy sa pripravovali v posilňovni, Ronaldo bol s nimi, napriek tomu, že proti Švajčiarom začínal len na lavičke náhradníkov.

Vo štvrťfinále čaká na Portugalsko "čierny kôň" majstrovstiev sveta Maroko, ktoré vyradilo po jedenástkovom rozstrele Španielsko. Základnú skupinu vyhralo pred Chorvátskom či Belgickom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Record

Diskusia

Podobné články