Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mladý reprezentant účastníkom hromadného znásilnenia: Bývalý hráč Juventusu odsúdený na roky väzenia!

JANOV - Bývalý hráč Juventusu Turín Manolo Portanova za svoj čin kruto zaplatí.
Zdroj: 43845
Zdieľajte:

22-ročný hráč druholigového FC Janov bol odsúdený na šesť rokov väzenia za účasť na hromadnom znásilnení, ku ktorému malo dôjsť ešte v máji minulého roka. Právni zástupcovia záložníka sa plánujú voči trestu odvolať.

Hromadné znásilnenie

Posledný májový deň minulého roka oznámila 23-ročná žena v Siene, že ju po večeri v reštaurácii znásilnili na byte štyria muži, medzi ktorými figuroval aj taliansky futbalista. Na rovnaký trest ako Portanova bol v zrýchlenom trestnom konaní odsúdený aj jeho strýko, ďalší obvinený sa rozhodol pre riadny proces, ktorý sa začne vo februári a štvrtý zúčastnený pôjde ako maloletý na súd pre mladistvých.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.FOTO Cristiano Ronaldo odišiel sám do šatne, zatiaľčo hráči Portugalska oslavovali s fanúšikmi postup

Portanova je rodákom z Neapola a jeho otec Daniele tiež hrával v Taliansku, kde pôsobil v mládežníckych celkoch rímskeho Lazia a turínskeho Juventusu.

Hrával aj v reprezentácii

Manolo, ktorý hral aj v mládežníckych reprezentačných výberoch Talianska, v drese turínskeho giganta nastúpil na tri ligové duely a v sezóne 2020/21 prestúpil do Janova. V aktuálnom ročníku nastúpil v drese druholigového celku na 12 zápasov, v ktorých zaznamenal jeden gól, pridal jednu asistencu a na konte má aj dve žlté karty.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články