Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najväčší kontrakt v histórii futbalu! O budúcnosti Cristiana Ronalda definitívne rozhodnuté

MANCHESTER - Prepíše dejiny! O budúcnosti Cristiana Ronalda definitívne rozhodnuté, podpíše najväčší kontrakt futbalovej histórie.
Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.
Zdroj: TASR/AP - Abbie Parr
Zdieľajte:

„Cristianov Ronaldov nový klub Al Nassr," píše španielska Marca. „Tím vedie tréner Rudi Garcia a Cristiano Ronaldo sa stane jeho súčasťou v januári," dodáva.

Cristiano Ronaldo podpíše najväčší kontrakt futbalovej histórie

O budúcnosti 37-ročného portugalského útočníka je, zdá sa, definitívne jasno. Pred štartom MS v Katare predčasne skončilo jeho pôsobenie v Manchesteri United po kontroverznom rozhovore, v ktorom kritizoval pomery v klube aj trénera Erika ten Haga.

„Budúcnosť Cristiana Ronalda je už jasná. Portugalčan sa presunie do Saudskej Arábie, kde bude hrať za Al Nassr," informuje Marca. „S Al Nassr podpíše najväčší kontrakt v histórii futbalu," dodáva.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo odchádza z ihriska.VIDEO Kouč Portugalska reagoval na vulgárny výbuch Ronalda pri striedaní: Takéto veci sa riešia interne!

Ronaldo aktuálne bojuje na MS v Katare v drese Portugalska. Jeho tím postúpil do osemfinále, v ktorom si zmeria sily so Švajčiarskom. Pravdepodobne ide o posledný svetový šampionát Ronalda, pretože v spomínanom kontroverznom rozhovore s Piersom Morganom sa nechal počuť, že chce hrať do štyridsiatky.

„Saudský klub mu ponúka celkovo 200 miliónov eur na sezónu a kontrakt na dva roky," odhaľuje Marca. „Z toho len niečo menej ako 100 miliónov eur je za športové aktivity a ostatná časť výplaty bude za reklamné a marketingové aktivity."

Al Nassr bol založený v roku 1955, domáce zápasy hráva na štadióne Mrsool Park a klubové farby sú žltá a modrá. Aktuálne tento saudskoarabský klub vedie bývalý kouč AS Rím Rudi Garcia.

Zo zahraničných legionárov v Al Nassr aktuálne pôsobia Brazílčania Luiz Gustavo a Talisca, Kolumbijčan David Ospina, Španiel Alvaro Gonzalez, Kamerunčan Vicente Aboubakar, Argentínčan Lastima Martinez, Ghislain Konan z Pobrežia Slonoviny a Uzbek Jaloliddin Masharipov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články