Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Brutálny útok! Eto´o sa neudržal a alžírskemu youtuberovi dal kopačku do tváre

DOHA - Eto´o sa neovládol a zaútočil na alžírskeho youtubera! Ten ho mal provokovať už dlhodobo, teraz dostal kopačku do hlavy.
Zdroj: 43831
Zdieľajte:

Pred osemfinálovým zápasom na MS v Katare medzi Brazíliou a Južnou Kóreou sa postaral o rozruch bývalý hviezdny kamerunský futbalista Samuel Eto´o. Niekdajšia hviezda Chelsea, Barcelony či Interu a v súčasnosti prezident Kamerunskej futbalovej federácie zaútočil na fanúšika.

Eto´o napadol alžírskeho youtubera, dal mu kopanec do tváre

Zdroje uvádzajú, že Eto´o bol veľmi milý a priateľský, fotil sa s fanúšikmi a zdravil ich. Potom ale k nemu pristúpil jeden fanúšik, ktorý ho otravne natáčal na kameru. Dvojica prehodila niekoľko viet, následne začal Eto´o do muža strkať.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo odchádza z ihriska.VIDEO Kouč Portugalska reagoval na vulgárny výbuch Ronalda pri striedaní: Takéto veci sa riešia interne!

Situácia hustla a do konfliktu zasiahli okoloidúci, ktorí sa snažili dvojicu rozdeliť. Keď mužovi s kamerou niečo spadlo na zem a zohol sa po to, nazúrený Eto´o k nemu pribehol a dal mu kopanec do tváre, po čom muž spadol na zem.

Malo by ísť o alžírskeho youtubera, ktorý Eto´oa obťažoval na sociálnych sieťach 9 mesiacov spolu so svojimi kolegami kvôli zápasu Kamerunu s Alžírskom. Údajne mal voči bývalému hviezdnemu útočníkovi rasistické a urážlivé poznámky. Informuje o tom Joueurs camerounais na sociálnej sieti twitter.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Joueurs camerounais

Diskusia

Podobné články