Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi vymenoval troch najväčších konkurentov Argentíny v boji o titul na MS v Katare

DOHA - Lionel Messi vymenoval troch najväčších konkurentov Argentíny v boji o titul majstra sveta na šampionáte v Katare.
Argentínčan Lionel Messi.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Lionel Messi hrá na svojich posledných majstrovstvách sveta a rád by skončil s premiérovým titulom majstra sveta. Ako kapitán potiahol Argentínu už do štvrťfinále turnaja, v ktorom si jeho tím zmeria sily s nebezpečným Holandskom.

Oranjes ale Messi nepovažuje za najväčšiu hrozbu na tomto turnaji. Vymenoval troch najväčších konkurentov Argentíny v boji o titul majstra sveta.

„Argentína postúpila medzi osem najlepších tímov. Dokázali sme, že sme silná futbalová krajina, ktorá vždy patrí medzi najlepších. Vedeli sme, že sme jedným z favoritov, než sme sem prišli. Museli sme to ale dokázať na ihrisku. A našťastie pokračujeme v ceste malými krôčikmi," pochvaľoval si Messi v rozhovore pre Ole.

Prečítajte si aj

Neymar trvrdil, že je v poriadku, ale Tite má iný názor: Nemám s ním žiadne konkrétne plány, šokuje brazílsky tréner

Traja najväčší konkurenti Argentíny podľa Messiho

„Samozrejme, uvidíme čo sa stane v ďalších zápasoch na MS. Ako som už povedal pred začiatkom turnaja, Brazília hrá veľmi dobre. Zostáva jedným z favoritov, napriek porážke od Kamerunu. Aj Francúzsko. Španielsko hrá veľmi dobre, napriek tomu, že sa stalo to, čo sa stalo," narážal Messi na šokujúcu prehru La Furia Roja v záverečnom skupinovom vystúpení s Japonskom.

„Ale postúpili do play off a jasne pochopili, čo dokážu, keď majú loptu pod kontrolou počas dlhých úsekov v zápasoch," dodal Messi na adresu Španielska, v ktorom dlhé roky úspešne pôsobil v tíme FC Barcelona.

Brazília, Francúzsko a Španielsko sú podľa jeho názoru najväčšími konkurentmi Argentíny v boji o titul majstra sveta v Katare. Francúzi postúpili do štvrťfinále, zahrajú si s Anglickom. Brazíliu čaká osemfinále proti Južnej Kórey a Španielsko sa v boji o štvrťfinále stretne s nebezpečným Marokom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Ole

Diskusia

Podobné články