Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Šokujúce! Poslal Nemcov domov gól, ktorý nemal platiť?

DOHA - Obrovská kontroverzia na MS v Katare! Poslal Nemcov domov gól, ktorý nemal platiť?
Nemec Thomas Müller.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Vyvrcholenie E-skupiny na majstrovstvách sveta v Katare prinieslo poriadnu drámu a tiež obrovskú kontroverziu. Nemcov totiž vyradil veľmi sporný gól, ktorý aj podľa niektorých odborníkov nemal platiť.

Vyradil Nemcov gól, ktorý nemal platiť?

Nemecko vyhralo svoj zápas s Kostarikou 4:2, no v druhom paralelne hranom stretnutí sa zrodil šokujúci triumf Japonska so Španielskom 2:1. Japonci otočili dvoma gólmi v rozpätí troch minút, ktoré strelili Ricu Doan a Ao Tanaka.

Práve druhý japonský gól vyvolal búrlivé diskusie, pretože z mnohých záberov sa zdalo, že Kaoru Morita centroval loptu už spoza bránkovej čiary. Situáciu posudzoval aj VAR, no gól napokon zostal v platnosti.

„Môj názor je, že lopta bola mimo ihriska. Uvidíme, čo ukáže kamera zhora,“ hovoril svoj názor expert RTVS Juraj Piroska ešte pred finálnym verdiktom. „Myslím si, že lopta bola vonku," videl to rovnako komentátor ITV Ally McCoist.

Prečítajte si aj

Antoine Griezmann strieľa gól, ktorý rozhodcovia napokon neuznali.VIDEO Okradol majstrov sveta rozhodca o gól? Francúzsko podalo sťažnosť na FIFA!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články