Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo je blízko k bombastickému podpisu! Za dva a pol roka zarobí toľko, ako za celú doterajšiu kariéru

DOHA - Cristiano Ronaldo je blízko k bombastickému podpisu! Za 2,5 roka zarobí toľko, ako za celú doterajšiu kariéru.
Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.
Zdroj: TASR/AP - Abbie Parr
Zdieľajte:

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo je blízko k podpisu so saudskoarabským tímom Al-Nasr, informuje o tom španielska Marca. Tento klub mal o 37-ročného futbalistu záujem už v lete.

Cristiano Ronaldo zarobí v Arábii poriadny balík

Podľa tohto zdroja je transfer blízko k dokončeniu. Neexistujú žiadne právne prekážky na uzavretie obchodu. Portugalčan má podpísať zmluvu na 2,5 sezóny s platom 200 miliónov eur ročne!

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.Jeden z európskych gigantov priznáva, že zvažoval podpísanie Cristiana Ronalda

To znamená, že za dva a pol roka v Saudskej Arábii by Ronaldo zarobil dokopy 500 miliónov eur. V septembri písal britský Mirror na svojom webe o tom, že Ronaldove kariérne zárobky presiahli 1 miliardu eur, ale 40 % z nich bolo vo forme mimofutbalových príjmov.

To znamená, že Ronaldo zarobil futbalom v doterajšej kariére okolo 600 miliónov eur. Za dva a pol roka v Saudskej Arábii zarobí takmer toľko, čo počas celej doterajšej kariéry. Neuveriteľné!

Cristiano Ronaldo skončil v Manchesteri United po tom, ako v kontroverznom rozhovore s Piersom Morganom "kydal" na celý klub, trénerov a vedenie. V tomto rozhovore spomínal, že by chcel hrať do 40 rokov a tomu by zodpovedala aj medializovaná dĺžka kontraktu s Al-Nasr. Aktuálne hrá Ronaldo s Portugalskom na MS v Katare, jeho tím si už vybojoval postup do osemfinále.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články