Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Moravčík má jasno: Toto je momentálne najlepší hráč sveta, bude TOP kanonierom MS v Katare

BRATISLAVA - Aj dvaja majú problém zastaviť ho! Toto je podľa Moravčíka momentálne najlepší hráč sveta a bude TOP kanonierom MS v Katare.
Kylian Mbappe a jeho gólová radosť.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Dve výhry z dvoch zápasov, šesť strelených gólov a istota postupu do osemfinále. Obhajca titulu majstrov sveta Francúzsko vykročil do MS v Katare správnou nohou. Výrazne sa na tom podieľa hviezdny útočník Kylian Mbappe, ktorý strelil presne polovicu gólov svojho tímu - 3.

Mbappe? Momentálne top hráč sveta, myslí si Moravčík

„Je to rozdielový hráč v najlepšom veku a v pohode. Asi bude najlepším strelcom majstrovstiev," prognózuje bývalý slovenský reprezentant Ľubomír Moravčík, ktorý osem rokov odohral práve na francúzskych trávnikoch, pre Nový Čas.

Prečítajte si aj

Galtier o budúcnosti Mbappeho a možnom odchode Messiho: Chce Messi pokračovať v PSG? To je otázka na neho

Podľa slovenskej legendy je Mbappe v súčasnej forme takmer nezastaviteľný a niekedy tímom na jeho bránenie nestačia ani dvaja hráči. „Aj dvaja hráči majú problém zastaviť ho. Priestory pred ním musí niekedy zatvárať až trio futbalistov. Nik si nemôže dovoliť brániť ho iba s jediným. On ani nepotrebuje kľučku. Loptu si ťukne dopredu a ide neohrozene za ňou. Je to momentálne top hráč sveta,“ myslí si Moravčík.

Francúzsko sa bývalému stredopoliarovi na svetovom šampionáte páči a má veľkú šancu obhájiť titul. „Francúzi sa mi páčia. Hrajú jednoducho. Sú rýchli, kombinačne dobrí a vytvárajú si príležitosti. Je veľká pravdepodobnosť, že môžu obhájiť titul. Sila mužstva je neskutočná. Hocikedy je schopné streliť gól, čo núti súperov byť neustále v strehu," dodáva Ľubomír Moravčík.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články