Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Analýza: Juventus sa s Malmö maznať nebude

Dnešná analýza bude venovaná zápasu v Lige majstrov.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Malmo - Juventus 26.11.2014 20:45

Tip: Hostia skórujú minimálne dva krát

V skupinovej fáze Ligy majstrov už pomaly ide do tuhého. Základná skupina A nám prináša zaujímavý duel, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Malmo a Juventus. Švédsky tím je jedným z najväčších prekvapení už len tým, že sa dokázal prebojovať do hlavnej súťaže. Zo štyroch odohraných zápasov si Malmo do tabuľky pripísalo 3 body. Jeho nádeje na postup do ďalších bojov stále žijú, ale pri všetkej úcte a hlavne kvalite ostatných tímov v skupine to bude pre Švédov takmer nemožné.

Stará dáma momentálne diktuje tempo v Serii A a na konte má 10 výhier z 12 zápasov. Ale v Lige majstrov sú hostia z Juventusu momentálne až na 3. mieste v tabuľke čo je iste pre všetkých prekvapením. Dve nečakané zaváhania talianskeho tímu zamiešali postupové karty v tejto skupine. Juventus však na domácej pôde porazil Malmo v prvom meraní síl pomerom 2-0. Taliani mali v zápase jasnú prevahu, keď na bránku vyslali 22 striel a hostia len jednu. Je načase, aby tím okolo hviezdnych hráčov ako Pogba a Tevéz opäť zabral naplno. Ak chcú bieločierny pomýšľať na postup, musia v tomto zápase zvíťaziť.

Juventus by mal potvrdiť rolu favorita a bez nejakých väčších problémov poraziť svojho súpera. Dovolíme si tvrdiť, že skúsenosti, kvalita tímu a momentálna forma bude rozhodujúca.

V tomto zápase volíme stávku na počet strelených gólov Juventusu. Že hostia skórujú minimálne dvakrát vypísali svetové stávkové kancelárie na náš vkus až priveľký kurz a to 1.50. Takže tento tip nemôže chýbať ani na jednom tikete všetkých tipérov. Stavte si s najvyššou dôverou , že Juventus strelí minimálne 2 góly so skvelým kurzom 1.50.

Analýzu si pre vás pripravilo: http://etipovanie.net/ - Tipujte zadarmo a vyhrajte bonusy v celkovej hodnote 200 EUR

-

Tipuj teraz úplne bez rizika až za 30 EUR!
Stávkovanie je kumšt a nie každý vyhrá hneď na prvýkrát. V DOXXbete však zo stávkovania netreba mať strach. Vaša prvá stávka je úplne bez rizika. Ak Vám prvý tiket nevyjde, DOXXbet Vám vráti vklad až do výšky 30 €. Tak načo čakať? Zaregistrujte sa v DOXXbete a užite si stávkovanie bez rizika!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, etipovanie.net

Diskusia

Podobné články