Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Fanúšikovia neverili vlastným očiam: Čo si Ronaldo vytiahol počas zápasu z trenírok?

DAUHA - Portugalsko vstúpilo do majstrovstiev sveta v Katare štvrtkovým víťazstvom 3:2 nad Ghanou. O prvý gól sa postaral Cristiano Ronaldo, ktorý premenil veľmi kontroverznú penaltu. Okrem futbalových zručností 37-ročného Portugalčana však bola problémom aj jeho zvláštna pochúťka, ktorú si vytiahol priamo z trenírok.
Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.
Zdroj: TASR/AP - Lee Jin-man
Zdieľajte:

Mnohí boli zvedaví, v akej forme a nálade sa predstaví po svojom dramatickom odchode z Manchestru United. Ronaldo však dal všetkým pochybovačom jasnú odpoveď. Svojím gólom z penalty sa zapísal do futbalovej histórie ako prvý futbalista, ktorý skóroval na piatich rôznych majstrovstvách sveta.

Po zápase s Ghanou sa však okrem futbalových momentov diskutovalo aj o jeho zvláštnom konaní uprostred zápasu. Na sieťach sa totiž začalo šíriť video, na ktorom si CR7 nenápadne zasúva ruku do šortiek priamo v oblasti intímnych partií, niečo z nich vyťahuje a žuje.

To samozrejme vyvolalo medzi fanúšikmi rozruch. "Čo to robíš, Ronaldo?" pýtajú sa na sociálnych sieťach. Iní píšu, že neveria vlastným očiam. "Ten chlap si nechal v nádobíčku desiatu, lol," smejú sa.

Špekuluje sa aj o tom, aké občerstvenie mohol mať Ronaldo. Zrejme to však boli nejaké energetické cukríky.

Okrem tohto momentu sa o rozruch postaral aj Ghančan Osman Bukari, ktorý znížil na 2:3 a svoj gól oslávil tradičným "Siuuu" ako Ronaldo. Fanúšikovia mu za to vyčítali, že je to neúctivé voči portugalskej hviezde.

Útočník CZ Belehrad však na svojom účte na Twitteri uviedol, že nešlo o žiadnu neúctu, len ho vraj premohli emócie, keď skóroval pri svojom debute na MS. "Moja výchova mi nedovoľuje, aby som sa správal neúctivo k starším, nieto ešte k jednému z mojich idolov," napísal Bukari.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články