Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tréner Čiernej Hory velebil slovenský tím, Calzonu potešil tým, čo mu povedal po zápase

BRATISLAVA - Tréner Čiernej Hory spieval chvály na slovenský tím. Calzona prezradil, čo mu povedal po zápase.
Zdroj: 43680
Zdieľajte:

Slovenská futbalová reprezentácia viedla v prípravnom stretnutí v Čiernej Hore 2:0, ale napokon sa tréner Francesco Calzona premiérovej výhry nedočkal. Po dvoch štandardných situáciách ale domáci vyrovnali na konečných 2:2.

Calzona prezradil, čo mu povedal tréner Čiernej Hory

Calzona bol ale spokojný s predvedenou hrou aj prístupom svojho tímu. Potešil ho progres a aj slová, ktoré mu po zápase adresoval tréner Čiernej Hory Miodrag Radulovič.

„Tréner Čiernej Hory mi po zápase vzdal kompliment. Pogratuloval mi k výkonu Slovenska. Povedal, že na náš taktický zámer neboli pripravení a museli v priebehu zápasu preto meniť ten svoj. Robili sme im ťažkosti, nevedeli sa presadiť. Ukázali sme veľa správnych vecí," hovoril Calzona pre Denník Šport.

Prečítajte si aj

Okolo Hamšíka sa budú diať veľké veci: Má tri možnosti, čo robiť po tejto sezóne

A aký taktický zámer mal na mysli? Namiesto dovtedajšej statickej rozohrávky smerovali dlhé lopty často od stredného obrancu Milana Škriniara na kraje.

Tréner Čiernohorcov Radulovič bol šťastný za remízu. Nielen kvôli priebehu zápasu, ale aj pre kvalitu tímu, ktorému jeho zverenci čelili.

„Musíme si uvedomiť, s kým sme hrali. Slovensko je tím, ktorý má brankára z Manchesteru United, ľavého obrancu z Feyenoordu, stopéra z Interu Miláno, stredopoliara Lobotku, jedného z najlepších v Serii A… V druhom polčase sme sa proti takémuto tímu vyrovnali z 0:2."

Dočká sa Calzona prvej výhry v prípravnom súboji proti Chile, ktorý bude zároveň reprezentačnou rozlúčkou bývalého kapitána Mareka Hamšíka?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články