Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Almási hrdinom Ostravy, Haraslín krásnym gólom zariadil triumf Sparty: Nevidel som vôbec nič!

OSTRAVA - Slovenský futbalista Ladislav Almási pomohol dvomi presnými zásahmi k triumfu Baníka Ostrava nad Bohemiansom 1905 v sobotňajšom zápase 16. kola českej ligy. Domáci zvíťazili 4:1, Almási sa presadil v 73. a 80. minúte.
Zdroj: 43625
Zdieľajte:

Dvadsaťtriročný útočník má na konte päť ligových gólov, vinou zranenia z úvodu sezóny však stihol odohrať iba sedem stretnutí. Jeho Baník figuruje pred "zimnou" prestávkou na 9. mieste neúplnej tabuľky.

Prečítajte si aj

VIDEO Aj toto prináša dedinský futbal: Škrtel odstrčil rozhodcu, ten sa ho bál vylúčiť

Haraslín rozjasal Spartu

Pražská Sparta pred vlastnými fanúšikmi horko-ťažko potvrdila úlohu favorita. České Budějovice porazila 1:0 vďaka presnému zásahu Lukáša Haraslína, ktorý v 12. minúte prekonal krajana Dávida Šípoša v bránke hostí a otvoril si gólový účet v tejto sezóne.

Haraslín sa presadil strelou z hranice šestnástky, lopta sa do bránky odrazila od brvna. Sparta si upevnila tretie miesto, České Budějovice s enklávou Slovákov figurujú na 13. pozícii.

Stretnutie sa od začiatku hralo vo výrazne sťažených podmienkach. "Nevidel som vôbec nič. Keď (brankár) Kovy (Kováč) rozohrával, tak som nevedel, či stojí napravo alebo naľavo. Vždy som si tipol, kam tá lopta môže ísť. Podmienky sme ale mali všetci rovnaké. Na to sa netreba vyhovárať. Dôležité je, že sme vyhrali a máme tri body," povedal Haraslín v rozhovore pre klubový web.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články