Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Zradil si mužstvo, vypadni! Mourinho povedal svojmu hráčovi, aby si hľadal nový angažmán

RÍM - Posledné dva zápasy hráčom AS Rím zrejme nevyšli úplne podľa predstáv. Nezvládli mestské derby s Laziom (0:1), so Sassuolom iba remizovali 1:1. Napriek tomu José Mourinho svojich hráčov po poslednom zápase chválil, teda až na jedného. Nemenovaného zverenca skritizoval za neprofesionálny prístup, obvinil ho zo zrady svojich spoluhráčov a povedal mu, aby si v januári našiel nového zamestnávateľa.
Zdroj: 43133
Zdieľajte:

Keby hráči AS Rím Sassuolo v stredajšom zápase porazili, mohli sa zo šiesteho miesta tabuľky vyšvihnúť na tretie, lenže to sa nestalo. V stretnutí síce viedli gólom Tammyho Abraháma z 80. minúty, lenže o päť minút neskôr bolo vyrovnané a výsledok sa už nezmenil.

Kouč Rimanov Mourinho bol potom na tlačovej konferencii veľmi otvorený. "Bol to tím, ktorý chcel vyhrať proti ťažkému súperovi, mrzí ma, že úsilie tímu zradil prístup jedného neprofesionálneho hráča," povedal.

S celkovým prístupom mužstva bol spokojný, bod vonku ešte podľa neho nie je negatívny výsledok. „Neprofesionálny prístup, ktorý nie je fér voči jeho spoluhráčom, to je to, čo ma sklamalo,“ pokračoval Mourinho v kritike jedného zo svojich zverencov.

Na otázku novinárov, o koho ide, neodpovedal. „Nepoviem vám to. Dnes som mal na ihrisku 16 hráčov a prístup 15 z nich sa mi páčil. V januári si musí nájsť iný klub," uviedol. Okamžite sa samozrejme začalo špekulovať, o koho by mohlo rokovať.

Podľa denníka Corriere Dello Sport by kritizovaným hráčom mohol byť Rick Karsdorp. Holandský obranca prišiel na ihrisko v 65. minúte, prehral niekoľko súbojov, zle smeroval križné prihrávky a dostatočne nebránil pred vyrovnávajúcim gólom Sassuola. Hráč v klube pôsobí od roku 2017 a odohral zaň 122 stretnutí.

 
 
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články