Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo: Priam sa vidím hrať v Parku princov! A šokujúci výrok o Messim

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo sa vidí hrať za PSG a šokujúci výrok o Messim.
Zdroj: 43376
Zdieľajte:

Nápad na vianočný darček pre futbalového fanúšika? Životopisná kniha o Cristianovi Ronaldovi, ktorá sa v stredu dostala do predaja. Na verejnosť sa už dostalo niekoľko zaujímavých pasáží.

Ronaldo: Ak Messi získa Zlatú loptu, skončím

22. októbra 2019 hviezdny Portugalčan vyriekol v rozhovore s novinárom denníka L´Equipe Thierrym Marchandom kontroverzné slová v súvislosti so svojím rivalom Lionelom Messim.

„Keď sa vám darí, je ľahké zostať vo svojej bubline. Odchodom do Turína som to riskol. Zmenil som kluby, ligy, futbalovú kultúru. Vystavil som sa nebezpečenstvu. Riskoval som a som si istý, že práve pre toto riziko bolo hlavným dôvodom, prečo som minulý rok nezískal Zlatú loptu. Nič neľutujem, ale…" hovoril Ronaldo v čase, keď hrával v talianskom Juventuse Turín, kam prestúpil z Realu Madrid.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo po MS v Katare opustí Old Trafford: V novom pôsobisku si už kúpil dom!

„Ak tento rok vyhrá Zlatú loptu Lionel Messi, skončím s futbalom,“ vyhlásil Ronaldo. Messi Zlatú loptu 2019 skutočne získal, ale Ronaldo svoje slová skutkom nepotvrdil a v kariére pokračuje. Vlani v lete odišiel z Turína do Manchesteru United, kde však neprežíva ideálne obdobie. Nedostáva priestor, aký by si predstavoval a nedarí sa mu ani herne.

Špekuluje sa o jeho prestupe po MS v Katare. V tejto súvislosti sa spomína aktuálne najmä Sporting Lisabon, kde rozbiehal svoju profesionálnu kariéru. V Estorile, kúsok od Lisabonu, si už kúpil luxusný dom.

Cristiano Ronaldo sa vidí hrať v parížskom Parku princov

V súvislosti s Ronaldom sa však spomína aj francúzsky PSG, Ronaldo v čase písania svojej životopisnej knihy netajil, že táto možnosť je v hre a zaujímala by ho. „Len Portugalčanmi z parížskeho regiónu by sa dal zaplniť štadión. Priam sa vidím v Parku princov pred 50-tisíc Portugalčanmi. To by bolo skvelé,“ vyhlásil Ronaldo na tému záujmu z Paríža.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články